Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv! Irina Tănase confirmă despărțirea de Liviu Dragnea! Gestul ei a uimit pe toată lumea

Exclusiv! Irina Tănase confirmă despărțirea de Liviu Dragnea! Gestul ei a uimit pe toată lumea
Irina Tănase e în certuri mari cu Liviu Dragnea. Daddy ar fi plecat de acasă după ce a descoperit că mai tânăra lui iubită e încă în relații apropiate cu un fost iubit.

Irina Tănase trece prin momente dificile. Politicianul Liviu Dragnea a descoprit că aceasta se afle în relații mult prea apropiate cu un bărbat mai apropiat de vârsta ei și cu care, titrează EVZ, ar fi fost într-o relație, înainte să se cupleze cu fostul lider al social-democraților.

„Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit”

Dacă Liviu Dragnea nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma despărțirea, Irina Tănase a fost chiar comunicativă, titrează EVZ.ro. Ea a negat însă despărțirea de fostul politician: „Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău… Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”, a declarat blonda.

Dovada că „ceva e putred”

Liviu Dragnea a făcut un gest dur față de Irina: a șters-o din toate listele lui de prieteni de pe rețelele sociale. Pentru a masca acest gest care trădează problemele din paradis, Irina și-a șters cu totul contul de Instagram, cel pe care posta deseori clipuri cu politicianul și chiar și declarații de dragoste adresate lui.

E pentru prima oară când Irina Tănase cedează în fața unui scandal mediatizat, și-și șterge pagina de Instagram. Deși a mai trecut prin multe episoade intens comentate în spațiul public, gestul ei vine ca o confirmare a celor scrise de presă.

Mai există însă o variantă de „adevăr”, spun cei din jurul lui Liviu Dragnea. Având în vedere abundența informațiilor despre ruptura dintre cei doi îndrăgostiți, toate plecate din tabăra lui Codrin Ștefănescu potrivit cancan.ro, unii analiști din politică susțin că despărțirea este doar o strategie de imagine. Fostul lider PSD ar vrea să se relanseze politic și ar avea nevoie de cât mai multă expunere publică, iar un scandal amoros este calea cea mai ușoară de a ajunge la urechile românilor, mai spun specialiștii în comunicare.

Codrin Ștefănescu este printre puținii oameni care mai vorbește cu Liviu Dragnea

Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu au înființat un nou partid și doresc să reintre în scena politică pentru alegerile din 2024.

Citiți și:

Viața Irinei Tănase alături de Liviu Dragnea. Fosta soție e prezentă mereu și banii sunt la comun. Politicianul mai vrea copii

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre