Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Irinuca îi duce dorul lui Irinel Columbeanu. Fiica a făcut ASTA după ce a aflat că nu vor face Sărbătorile împreună

Exclusiv. Irinuca îi duce dorul lui Irinel Columbeanu. Fiica a făcut ASTA după ce a aflat că nu vor face Sărbătorile împreună
Relația dintre Irinel Columbeanu și fiica sa, Irinuca, a stat sub semnul întrebării. O vreme, fata a rămas în grija tatălui, după separarea părinților.

Când Irinel nu și-a mai permis să își țină fiica la o școală de elită, mama, Monica Gabor, a intervenit și a luat-o pe fiica sa în America. Irina Columbeanu are acum 14 ani și e o domnișoară care devine copia fidelă a mamei sale. De mai bine de doi ani, fiica lui Irinel Columbeanu trăiește în Statele Unite ale Americii, alături de mama ei, Monica Gabor, de Mr. Pink, partenerul acesteia, și de fiul bărbatului. Pentru Irina, educația a fost pe primul plan, inclusiv din punctul de vedere al părinților.

”Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

Irinuca îl ajută pe tatăl spu să își vândă cărțile

Irinuca însă ține legătura cu tatăl său. Acesta nu mai e de mult pe cai mari, cum era când a cucerit-o pe Monica. Vila de la Izvorani a fost înlocuită cu un apartament de bloc, iar Bentley-ul într-o mașină demnă de programul Rabla. În loc să își plângă de milă, Irinel Columbeanu s-a pus pe scris.

El a scris o trilogoie – Ipocrația. Iar fiica sa, Irina, e cel mai mare fan al său. A fost și printre primii care au citit cartea. În primăvară primele cărți ale lui Irinel Columbeanu au luat calea Americii, către fosta soție și fiica lor.

„Irina era tare bucuroasă. Tocmai ce primise de la curier cartea trimisă de mine cu dedicație și era mulțumită că avusese un pic de timp să se și uite pe codul QR de la pagina 248.

I-a plăcut foarte mult că astfel a putut și ea să își revadă botezul, a fost foarte curioasă ce ar mai putea vedea prin celălalt cod QR, cel precedent, de la pagina 241, și i-am explicat că astfel va putea să urmărească aproximativ 16 minute din prezentarea amănunțită a fostei mele mașini Rolls -Royce, filmată  în curtea vilei de la Izvorani  prin ianuarie 2007, după ce pe Irina de-abia ce o adusesem cu Monica acasă la vilă, într-un coșuleț, de la spitalul Elias, unde se născuse (…)”, a declarat Irinel Columbeanu, la momentul respectiv.

Fiica sa e cea mai mare susținătoare a scriitorului Irinel Columbeanu. Imediat ce a primit cartea, ea realizat un story în care promovează editura care vinde volumul și invită lumea să cumpere. Mai mult, tânăra și-a salvat ca „reper” acest story, astfel încât oricine intră pe profilul ei de Instagram să îl vadă. Acum, de Sărbători, ea l-a repostat, semn că se gândește la părintele ei.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre