Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Iubitul Elenei Udrea își găsește inspirația în frații Tate

Exclusiv. Iubitul Elenei Udrea își găsește inspirația în frații Tate
Elena Udrea nu are în acest moment o situație demnă de invidie, dar dacă e, totuși, să fie invidiată, poate fi, din prisma iubitului ei. Adrian Alexandrov e tânăr, frumos, are bani și e un tată model pentru fiica lor, Eva Maria.

În timp ce mama fiicei sale ispășește pedeapsa cu închisoarea la care a fost condamnată în dosarul „Gala Bute”, iubitul Elenei Udrea își găsește inspirația în frații Tate. Adrian Alexandrov a postat pe rețelele sociale un video inspirațional preluat de la Andrew Tate, în care acesta face referire la faptul că presa  nu mai este nici pe departe ce ar trebui să fie, iar jurnaliștii, în loc să urmărească dezvăluirea adevărului, sunt mobilizați de alte interese (financiare ori politice).

Iubitul Elenei Udrea își găsește inspirația în frații Tate

În vârstă de 36 de ani, Adrian Alexandrov este din Tulcea și a absolvit London Academy of Media Film and TV Presenter. A cochetat cu modellingul, în tinerețe, defilând pentru Cătălin Botezatu.

Ulterior, s-a angajat ca însoțitor de zbor, domeniu în care a activat scurt timp. În 2017 s-a reprofilat, ajungând să activeze în domeniul imobiliarelor. În 2018, anul în care a cumpărat o franciză internațională în domeniu, a tranzacționat proprietăți în valoare totală de aproximativ 4 milioane de euro. Ulterior însă, numele lui a dispărut de pe site-ul agenției. În prezent, iubitul Elenei Udrea este, așa cum se prezintă pe rețelele sociale, managing partner în proiectul Transilvania Smart City.

Frații Tate: România este o țară sigură pentru persoanele bogate

Tristan Tate, unul dintre cei doi frați acuzați de DIICOT de trafic de persoane a relatat, ]ntr-un recent interviu, de ce a ales să se mute în țara noastră. El a spus că nu s-a simțit niciodată în pericol aici:

„Simt că în Europa de Vest devine din ce în ce mai rău, în timp ce România devine din ce în ce mai bună. Până de curând, nu m-am simțit niciodată amenințat sau în pericol aici. Vreau să spun că România este un loc incredibil de sigur”. Și a întărit ideea că România este o țară sigură pentru persoanele bogate spunând că, de exemplu, pe străzile din București poți parca oricând o mașină Rolls Royce fără să fie spartă, jefuită sau zgâriată de alte persoane.

Frații Tate erau celebri și pentru petrecerile opulente, cu multe femei frumoase, pe care le organizau pentru clienții sau partenerii lor bogați

Procurorii DIICOT le-au confiscat fraților Tate 11 mașini scumpe, şase ceasuri, lingouri de aur, sume de bani și criptomonede. Tristan Tate declară acum că nu îl interesează atât de mult mașinile cât un ceas de 100 de dolari, Casio, care i-a aparținut tatălui său, și care are, pentru  el, o mare valoare emoțională.

Cele 11 mașini scumpe ale fraților Tate au fost confiscate de DIICOT

„Nu știu și nici nu-mi pasă ce primesc înapoi, adică nu poți să iei un Ferrari și să îl parchezi timp de opt luni fără să pornești vreodată motorul, fără să îl întreții. Dacă o să îmi recuperez aceste mașini, vor fi defecte și vor avea probleme.

Dacă aș trăi într-o lume perfectă, aș spune: «nu le mai spuneţi oamenilor că sunt un infractor, păstraţi mașinile astea nenorocite». Sper să le recuperez pentru că le pot vinde și să recuperez niște bani. Vreau doar ceasul tatălui meu. Asta e tot”, a spus Tristan Tate pentru Antena 3 CNN.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre