Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns la spital  și a rămas peste noapte

Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns la spital  și a rămas peste noapte
Frumusețea românească ce a cucerit Italia a petrecut noaptea trecută într-un spital din Milano. Mădălina Ghenea a făcut noapte albă.

Cunoscutul model de origine română Mădălina Ghenea a ajuns la spital  și a rămas peste noapte. Aceasta a fost nevoită să facă noapte albă, iar dimineață le-a spus fanilor că totul e un pic mai bine. A fost nevoie de perfuzii și gips. Mădălina Ghenea a ajuns la spital  împreună cu fiica ei, Chralotte, pe care o are împreună cu omul de afaceri român Matei Stratan.

După o relație de trei ani cu Matei Stratan, timp în care cei doi au avut-o pe micuța CharlotteMădălina Ghenea  și-a făcut în urmă cu un an bagajele și s-a mutat în Italia. A luat-o cu ea și pe fiica pe care o are cu omul de afaceri.

Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns la spital  și a rămas peste noapte

Deși au încercat să facă relația să meargă la distanță, lucrurile nu au funcționat, așa că cei doi și-au strâns mâinile și bruneta s-a întors la viața ei din Italia, acolo unde își desfășoară activitatea profesională. Fetița a învățat italiana și merge la o grădiniță din Milano, unde vorbește această limbă la fel de bine ca și colegii ei.

Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns la spital  și a rămas peste noapte

Ieri seara, Mădălina Ghenea  a ajuns cu fiica ei în spital și a rămas acolo. Așa cum a arătat pe internet, fetița are niște probleme de sănătate, astfel că a necesitat supravegherea medicilor. Un antebraț i-a fost pus în gips. De asemenea, cea mică a avut nevoie inclusiv de o perfuzie.

După ce s-a uitat la filme pentru copii, cea mică a adormit, în timp ce frumoasa ei mămică a umplut Insta Story-ul cu fotografii cu ea de când a venit pe lume. Dis de dimineață, Mădălina a mărturisit că fetița s-a liniștit și e un pic mai bine, arătându-și îngerașul dormind. Vedeta a mulțumit tuturor celor care i-au transmis mesaje de încurajare.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare. Și mai și adaugă la el, din când în când

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre