Simona Ionescu / Redactor Șef

 Exclusiv. Mădălina Ghenea are propriul truc bizar ca să se încălzească. Nu se jenează să îl aplice în public

 Exclusiv. Mădălina Ghenea are propriul truc bizar ca să se încălzească. Nu se jenează să îl aplice în public
Când ieșim în oraș, nu de puține ori ne dăm seama că nu avem destule haine la noi, mai ales dacă seara s-a prelungit și s-a instalat răcoarea. Căutăm de fiecare dată metode de a ne încălzi. Celebra Mădălina Ghenea are propriul truc.

E destul de bizar ce face Mădălina Ghenea când îi este frig, mai ales că nu de puține opri se întâmplă să facă asta în public. Însă vedeta considerată una din cele mai frumoase femei de pe planetă nu are nicio problemă cu asta. Din contra, ține mult la confortul ei și, recent, i-a arătat și iubitului cum se încălzește rapid. A și filmat, spre a oferi un pont util și altor persoane.

Mădălina Ghenea și tenismenul Grigor Dimitrov au o relație asumată

Mădălina Ghenea este, fără dubiu, una din cele mai de succes românce. Actriță și model, aceasta trăiește la Milano, unde are grijă de fiica sa din relația cu Matei Stratan. O ajută și mama în creșterea fiicei care în curând va începe școala. După o serie de relații cu bărbați bogați și celebri, Mădălina Ghenea a luat o pauză de ieșit la întâlniri, însă acum se vede cu un sportiv celebru. Este vorba de tenismenul bulgar Grigor Dimitrov (fost număr 3 ATP). Relația lor care pare că a început de la finele anului trecut, e perfect asumată, și amândoi nu mai contenesc să posteze imagini dulci împreună.

Cum se încălzește rapid Mădălina Ghenea când o ia frigul la întâlnire

Zilele acestea, Mădălina și Grigor au ajuns în America, unde frumoasa româncă a avut niște castinguri, în timp ce iubitul ei s-a antrenat în vederea unor noi turnee. Mădălina l-a și filmat cum joacă tenis la bustul gol, astfel încât toată lumea să vadă ce corp de Adonis are bulgarul.

Într-una din serile care s-au dovedit a fi prea răcoroase față de outfitul Mădălinei, aceasta a arătat ce face ea când nu mai poate de frig și e în oraș, la o întâlnire. Ei bine, e simplu. Comandă ceai, apoi își așază ceainicul în poală, ca să se încălzească.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre