Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Pepe a făcut primul knockout din viața lui. Imagini intrezise mamelor emotive

Exclusiv. Pepe a făcut primul knockout din viața lui. Imagini intrezise mamelor emotive
Probabil că mulți părinți se vor alarma când vor vedea ce s-a întâmplat acasă la Pepe, cu fiul artistului și al tinerei sale soții, Yasmine. Vă avertizăm, urmează imagini „tulburătoare” pentru mămicile sensibile.

Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. E tată de două fetițe, deja, din relația cu fosta sa a doua soție, Raluca Pastramă. După ce s-a căsătorit a treia oară, a devenit tată din nou, de băiat de data aceasta. Iar pentru că are un fiu, vrea să îl învețe tot ce știe, încă de mic. Puștiul e deja îndrăgostit de piesele pe care le interpretează tatăl său, și nu se mai satură să asculte ultima sa melodie. Dar, cel mai mult îl distrează lecțiile de box.

Trebuie amintit că Pepe e un apropiat al boxului. Boxul e sportul pe care acesta l-a practicat în tinerețe. De altfel, în perioada divorțului de Raluca Pastramă, Pepe s-a reapucat serios de acest sport și chiar și-a instalat în curtea casei un sac de box, la care s-a antrenat cât a fost vara de lungă.

Pepe junior a învățat de mic scheme de box de la tatăl lui

Cu așa un model, nu e de mirare că micul junior a învățat să țină pumnii strânși. De-a lungul primului an de viață al juniorului, Yasmine i-a lăudat pe băieții ei să sunt niște luptători. La începutul anului, ea a distribuit pe Instagram o imagine în care atât Pepe cât și Pepe junior, care e în brațele tatălui său, țin garda ridicată, cu pumnul strâns. „Fiți cuminți”, a scris pe imagine.

Mamele sensibile vor ofta când vor vedea imaginile

Doar că acum a urmat momentul de knockout. Pepe a reușit primul knockout din viața lui, după cum, a semnalat tânăra sa soție, Yasmine. Iar adversarul a fost nimeni altul decât fiul lor, Pepe junior.

Totul s-a întâmplat în timpul unui antrenament la sacul de box al lui Pepe, în curtea casei, puștiul, care a împlinit un în iunie, și care merge deja singur, a fost curios de activitatea tatălui său și s-a apropiat prea mult de sacul de box, astfel că după un croșeu al cântărețului, sacul, l-a atins și l-a pus la pământ. „Primul knockout din viața lui Pepe. Așa se face mare și puternic”, a scris Yasmine în clipul pe care l-a surprins și l-a postat pe rețelele sociale.

Sursa foito / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre