Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Războiul Oanelor, faza pe… magazine online și colecții de haine

Exclusiv. Războiul Oanelor, faza pe… magazine online și colecții de haine
Războiul Oanelor a ajuns în ziua a doua. De data aceasta, replicile vin de la Oana Roman. Dar nici Zăvoranca nu se lasă mai prejos. După postarea celei de-a doua, Oana Roman ar putea lejer să o cheme în fața instanței. Iar fiica fostului premier a luat o decizie.

Totul a pornit de la o intervenție la televizor. Poate că Oana Roman a vrut să facă doar o figură de stil. Marți, Oana, și soțul ei, Marius Elisei, au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță. „Caracterizeaz-o pe Oana Zăvoranu în trei cuvinte” i s-a cerut Oanei Roman. Iar ea a răspuns: „foarte deșteaptă, mult prea agresivă, brânză bună în cel mai prost burduf de câine”.

Cum credem, trebuia înțeles totul ca un compliment. Dar Oana Zăvoranu s-a simțit profund jignită. „Să nu mă confunzi pe mine cu alea de îți cumpără ție chiloții de balenă mai nou, inluencera p…ii ce ai devenit și tu mai nou…”, i-a replicat Oana Zăvoranu, pe contul său de Instagram.

Războiul divelor a pornit de la magazinele de haine

Până la urmă divele s-au supărat de la magazinele online de haine? Oare? Oana Roman și-a deschis shop online de haine XL și parfumuri orientale: Mio Boutique by Oana Roman.

Între timp, Zăvoranca nu a reușit asta, dar are în plan, de ceva timp.  Oana Zăvoranu declara că pregătește, încă din martie anul trecut, o colecție de haine cu un design creat chiar de ea. Spunea atunci că e gata. Între timp, colecția nu a mai apărut. Acum, la întrebarea unui internaut, a spus că aceasta va fi lansată de Crăciun. „Am o colecție simplă formată dintr-un item foarte tare pe diverse culori care o să vă placă tare”, a declarat Oana Zăvoranu într-un Insta-Story.

Oana Roman: „Trăiesc cea mai extraordinară perioadă”

Cert e că Roman are deja boutique-ul de o lună, iar în această perioadă e în plină campanie de reduceri și se laudă pe rețelele sociale că afacerea îi merge strună. În acest context i-a lăsat și un mesaj Oanei Zăvoranu: „Nu mă interesează”.

Oana Roman le-a transmis celor care îi tot atrag atenția despre postările celeilalte Oane, că știe ce face. Nu are nevoie de cavaleri care să se avânte în luptă pentru ea.

„Cred că sunt destul de mare ca să mă apăr singură. Dar nu o fac decât atunci când consider că merită și că am pentru ce. În cazul de față nu cred că e cazul, mă descurc. Nu e nicio problemă. Sunt probabil în cea mai bună perioadă din viața mea. Vreau să mă bucur în continuare că în momentul acesta trăiesc cea mai extraordinară perioadă din viața mea! Am tot ce-mi trebuie, nu-mi lipsește nimic, îmi merge super, super bine. Doar asta contează”, a transmis Oana Roman.

Iar pe pagina ei de Facebook a scris un text de bun-simț, pentru toți cei care trec prin perioade grele cum a trecut ea, și ce atitudine trebuie să adopte când sunt atacați cum i se întâmplă ei adesea.

„Niciodată nu m-am împiedicat de obstacole, niciodată nu m-am abătut de la drumul meu, niciodată nu m-am lăsat în genunchi doborâta de boli, greutăți sau valuri de ura , răutate și venin revărsate asupra mea. Le-am dus pe toate cu demnitate și mi-am văzut de viata mea!
Nu a fost ușor dar a fost mai ușor decât dacă mi-as fi aplecat urechea si sufletul inspre ce mi se arunca! Am jucat cartea demnității care e cea mai grea. Dar cred ca am reușit. Si am arătat ca se poate sa trăiești frumos si sa construiești o viață echilibrata oricâte piedici încearcă altii sa-ti pună. Si daca am fost exemplu si am dar curaj și încredere măcar unei singure persoane, atunci simt ca a meritat.
Mergeți pe drumul vostru, oricât de greu va părea, si rezultatele vor fi pe măsură”.

Sursa foto: Instagram

”Mama” Polidinului, o poveste uluitoare. ”L-am încercat pe noi”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre