Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Tudor Chirilă, vacanță cu copiii și soția. Dar nu la Vama Veche, pentru că acolo nu mai pune piciorul

Exclusiv. Tudor Chirilă, vacanță cu copiii și soția. Dar nu la Vama Veche, pentru că acolo nu mai pune piciorul
De când e tatăl a doi îngerași, cântărețul Tudor Chirilă a devenit mai responsabil ca niciodată. A lăsat nebuniile tinereții deoparte și acum a plecat în vacanță cu copiii și soția. Dar nu la Vama Veche...

Tudor Chirilă și-a luat soția, copiii și a ajuns la aeroport, de unde a plecat în străinătate, într-o binemeritată și așteptată vacanță. El a simțit nevoia să „fugă” puțin din România la scurt timp după concertul de la Untold.

Fără să aibă aere de vedetă, îndrăgitul artist a stat în jur de o oră la coadă, la lăsarea bagajelor ca orice om normal și a fost atent ca cei mici să fie în siguranță și să aibă orice își poftesc. Deși  lumea l-a recunoscut, nimeni nu s-a oferit să-l lase în față, dar pe Tudor Chirilă nu l-a deranjat. Era atât de fericit că are familia alături de el încât nimic nu mai conta.

Tudor Chirilă în aeroport

De ce nu mai pune piciorul la Vama Veche

Invitat în podcastul lui Răzvan Exarhu, solistul formației Vama Veche a mărturisit că nu mai pune piciorul în renumita stațiune Vama Veche, dezvăluind și cum a pus numele formației. „Până am găsit Vama Veche am discutat multe nume: Verii lui Ştefan, Sarmalele calde, Căluţul de mare, La scoica nu-ştiu-ce.

Tudor Chirilă nu mai calcă în Vama Veche

Eram foarte beţi în dimineaţa în care încercăm să dăm un nume formaţiei. Ne-a plăcut foarte mult Vama Veche, pentru că rezonează cel mai mult cu noi. Deşi şi în 2 Mai ne plăcea. Când ne-am trezit din beţie ni s-a părut că Vama Veche e un nume de rahat, dar l-am păstrat, pentru că aşa ne-am promis în seara aceea.

„Nu mai trec prin Vamă”

Formaţia a rămas zece ani, apoi s-a destrămat, atunci când s-a stricat şi localitatea… Între 1996 şi 2000 Vama Veche mi s-a părut foarte ok. Apoi, din 2002-2004, a început să se construiască foarte mult şi n-a mai fost ok. Făceam nudism, toată lumea făcea. Nu mai trec prin Vamă. A fost mişto în pandemie când am făcut Vama la răsărit şi Vama la apus. Atunci era Vama goală. Acum e multă lume şi multă bagabonţeală de tot felul”, a mai explicat artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre