Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusivitate. Primele informații despre înmormântare. Mioara Roman va avea trandafiri albi „puri ca sufletul ei”

Exclusivitate. Primele informații despre înmormântare. Mioara Roman va avea trandafiri albi „puri ca sufletul ei”
Primele informații despre înmormântare. Vestea morții Mioarei Roman a îndurerat mulți români. Vedete sau oameni simpli, care poate nu au cunoscut-o, au vărsat transmis mesaje online, au vărsat o lacrimă în memoria unei femei cu suflet mare. Mama Oanei Roman va avea la înmormântare coroane din trandafiri albi.

„Regina întunericului”, Gabriela Lucuțar, cea care se ocupă de înmormântarea Mioarei Roman ne-a dezvăluit, în exclusivitate, câteva dintre lucrurile pe care i le-a pregătit. Fosta soție a lui Petre Roman va fi condusă pe ultimul drum cu trandafiri albi.

Mioara Roman a murit în somn

Când îți pierzi mama, se rupe o bucată din suflet. Realizezi atunci că ai pierdut o jumătate din tine. Și indiferent de vârsta pe care o ai, te vei simți orfan din acel moment. Pentru că întotdeauna ți se pare că e mult prea devreme ca ea, femeia care ți-a dat viață, să plece la Ceruri. Sunt sentimente pe care le trăiește acum Oana Roman, care simte durerea până în măduva oaselor ca și cum lumea însăși s-ar prăbuși. Mioara Roman a plecat într-o lume mai bună în somn, așa cum și-a dorit.

„Ea nu ar fi dorit să vadă când sufletul pleacă dintre noi. Și atunci a protejat-o”

N-a vrut ca Oana să o vadă, pentru că acea imagine nu i se ștergea din fața ochilor niciodată. De aceeași părere este și „Regina întunericului”, Gabriela Lucuțar, prietenă bună cu vedeta.

„Sunt sigură că a murit noaptea, în somn, tocmai când Oana era plecată, tocmai pentru a nu rămâne cu vreo amintire urâtă. Tocmai pentru că a iubit-o enorm. Eu sunt convinsă că Dumnezeu are un aport în dorințele noastre. Ea nu ar fi dorit să vadă când sufletul pleacă dintre noi. Și atunci a protejat-o. Că mamele asta fac”, ne-a mărturisit Gabriela Lucuțar, marcată de vestea tristă.

Mioara Roman inmormantare
Gabriela Lucuțar, primele informații despre înmormântarea Mioarei Roman

Sicriul Mioarei Roman va fi alb sau natur

Deși Oana Roman și Gabriela au avut o primă discuție în decembrie anul trecut, când Mioara a fost între viață și moarte, încă nu s-au bătut în cuie ultimele detalii. Gabriela Lucuțar a declarat că sicriul va fi alb sau în nuanțe natur. Se va decide totul când Oana va ajunge în țară.

Trandafiri albi pentru Mioara Roman

E stabilit însă că vor exista aranjamente deosebite, chiar și în colțurile sicriului, iar florile care au fost alese sunt trandafirii albi. Preferații Mioarei Roman. „Pentru că albul reprezintă puritatea, frumosul. Mioara Roman iubea mult trandafirii albi. Puri ca sufletul ei”, ne-a mai spus Gabriela, antreprenoarea de la Casa  Funerara Memoria L.

Mioara Roman inmormantare
Mioara Roman s-a stins din viață azi noapte, în somn

Înmormântare decentă, fără lux și opulență

Oana și Gabriela au decis ca înmormântarea să fie decentă, la fel cum a trăit și Mioara Roman. „Oana vrea să împărțim pentru cei săraci și la căminul de bătrâni, dar și la oamenii amărâți care vor veni la înmormântare. Încă nu știu dacă va fi organizată și vreo masă, trebuie întâi să ajungă Oana acasă”, ne-a declarat Gabriela Lucuțar.

Mioara Roman va fi depusă la biserica pe care a iubit-o

Trupul neînsuflețit al fostei soții a lui Petre Roman urmează să fie depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, din centrul Capitalei care, spune Gabriela Lucuțar, a fost lăcașul sfânt al sufletului său. Slujba de înmormântare va fi efectuată de preotul paroh Emil Cărămizaru și un sobor de preoți. Revenim cu detalii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre