Simona Ionescu / Redactor Șef

Explicația lui Tate pentru menținerea măsurii arestului preventiv: „Sunt prea bogat….” – Exclusiv

Explicația lui Tate pentru menținerea măsurii arestului preventiv: „Sunt prea bogat….” – Exclusiv
Andrew Tate explică de ce nu a scăpat de arest. El a deschis, imediat după ce a fost arestat preventiv, un nou cont pe Instagram, prin interpuși, unde își ține fanii la curent cu ultimele întâmplări din viața lui și din ceea ce el numește „Situația”.

„Să mergi la închisoare nevinovat, iată povestea unui erou”, scrie Andrew Tate pe unul din noile conturi. El ține lumea la curent cu ce se întâmplă în arestul poliției prin oamenii lui de încredere. Și mai pune niște cărămizi la imaginea sa de erou absolut.

Pe multitudinea de conturi  deschise în numele său, e evident că există o coordonare a postărilor realizată de oameni specializați care stau să editeze compilații video, cu texte atașate. De la cele legate de Matrix  („Matrix vrea să conduci un Opel”), și până la clipurile în care Andrew Tate apare antrenându-se, la bustul gol, la sacul de box.

Pe pagina de update-uri, imediat după ce Curtea de Apel București a stabilit că nu va permite eliberarea lui Andrew și Tristan Tate din arest preventiv, fostul sportiv a reacționat.

Frații Tate și două tinere, arestați înainte de Revelion

Amintim că pe 29 decembrie, în urma unor percheziții, cei doi frați Tate au fost arestați împreună cu iubita lui Andrew și cu o fostă polițistă, absolventă de Academie. Ei sunt anchetați într-un dosar de crimă organizată instrumentat de DIICOT,  fiind acuzați de trafic internațional de persoane și viol.

Dinaintea Revelionului, cei patru sunt arestați preventiv. Frații Tate au vrut să scape de arest, dar instanța nu a fost de acord.

În stilu-i arogant bine cunoscut deja, Andrew Tate a explicat fanilor săi că e prea bogat ca să poată fi lăsat în libertate.

Andrew Tate îl umilește pe judecătorul care a decis să îl țină în arest

„Un judecător l-a trimis pe Andrew Tate înapoi la închisoare pentru care are suficienți bani pentru a fugi România și niciodată nu se întoarce dacă eliberat. Judecătorul în cauză a explicat decizia sa de a-i forța pe frații Tate să rămână în închisoare, susținând că bogăția lor înseamnă că este posibil să încerce să evadeze:

Nu poate fi ignorată posibilitatea ca suspecții să fugă de investigație, părăsind România și să se stabilească în țări care nu permit extrădarea, ținând posibilitățile lor financiare și comentariile publice în această privință”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre