Simona Ionescu / Redactor Șef

Exportăm talente. Fetița ventriloc de la „Românii au talent” a făcut spectacol pe scena de la America’s Got Talent

Exportăm talente. Fetița ventriloc de la „Românii au talent” a făcut spectacol pe scena de la America’s Got Talent
Au fost Costel Busuioc și Laura Bretan în concursuri de talente în străinătate. Vă mai amintiți de revelația emisiunii "Românii au talent", Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc? Iată ce se întâmplă acum cu talentatul copil.

La doar 11 ani, a reușit să câștige marele premiu în valoare de 120.000 de euro, la emisiunea „Românii au talent”. Dar nu s-a oprit aici.

Ana-Maria Mărgean, fetiţa ventriloc de la „Românii au talent„, a ajuns pe scena de la America’s Got Talent: All Stars, unde a arătat, încă odată de ce este în stare. E lesne de înțeles că publicul, dar și juriul a fost în extaz după ce au privit momentul său cu adevărat ieșit din comun. De altfel, momentul fetiței a fost considerat unul dintre cele mai bune din show-ul din America.

200.000 de vizualizări în doar două ore

Din juriul american fac parte Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum, toate trei vedetele fiind fascinate de talentul remarcabil al româncei. După ce video-ul cu prestația Ana-Mariei a fost urcat pe Facebook în doar două oare a strâns peste 200.000 de vizualizări și 8000 de like-uri.

Fetița a lăsat-o fără cuvinte pe Andra

Când a văzut numărul fetiței la emisiunea „Românii au talent”, Andra n-a rezistat și a apăsat Golden Buz-ul și a trimis-o pe micuța ventriloc direct în finală.

„A fost o experiență de neuitat, am simțit o emoție aparte.

Ne-am simțit foarte bine pe scenă împreună. Vreau să le mulțumesc telespectatorilor pentru că m-au votat și Andrei că a apăsat pe Golden Buzz”, a spus atunci Ana-Maria Mărgean.

Și-a descoperit pasiunea în pandemie

Micuța a povestit că pasiunea pentru ventrilocie și-a descoperit-o în perioada pandemiei, vizualizând mai multe video-uri pe youtube. Și cu doar un an înainte să apară pe scena de la „Românii au talent” a primit-o în dar pe Lizzy, păpușa alături de care a învățat să fie un star.

„Anul trecut de ziua mea am primit-o pe Lizzy și am devenit cele mai bune prietene. Eu rețin repede, am ureche muzicală. Părinții mei au văzut asta și m-au dus la canto”, a mai spus Ana-Maria în fața juriului românesc.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre