Simona Ionescu / Redactor Șef

Extraordinar! Carmen Harra spune de ce a scăpat Trump din atentat și ce președinte va avea România

Extraordinar! Carmen Harra spune de ce a scăpat Trump din atentat și ce președinte va avea România
Carmen Harra e cu ochii pe tot ce se întâmplă în lume și a știe acum cum a reușit Donald Trump să scape de împușcătură. Are viziuni și despre ceea ce se va întâmpla la alegerile parlamentare și prezidențiale din România. E extraodinară!

Donald Trump a fost împușcat cu câteva zile în urmă, când se afla la un meeting de campanie. A scrist toată presa lumii. Carmen Harra spune și ea cum a scăpat Trump de moarte și ce președinte va avea România.

Bărbatul, care se afla pe acoperișul unei clădiri, a avut ghinion, iar Trump, mult noroc

Donald Trump s-a ales cu o rană la nivelul urechii, după ce a fost împușcat de un tânăr de 20 de ani, în timp ce își ținea discursul electoral. Carmen Harra a lămurit acum problema și spune cum a reușit Trump să supraviețuiască.

Carmen Harra a făcut o constatare extraordinară, cunoscută deja de toată lumea. Clarvăzătoarea este de părere că Donald Trump a fost extrem de norocos în urma atacului de Pennsylvania și spune că dacă își mișca un pic mai mult capul, lovitura i-ar fi putut fi fatală. Faptul că nu s-a întors mai mult este norocul care ar fi făcut ca glonțul să nu-l omoare pe fostul președinte, a mai precizat cunoscuta clarvăzătoare.

Logic, bărbatul atentator, care a fost împușcat de lunetistul de la Secret Service, a avut ghinion.

Carmen Harra: „Dacă el, când a mișcat capul, dacă l-ar fi mișcat o fracțiune de secundă, acest glonț îi pătrundea în creier”

Trump și tânărul care l-a împușcat

„Norocul acestui om de a nu muri este fenomenal. Este incredibil! De ce?! Dacă el, când a mișcat capul, dacă l-ar fi mișcat o fracțiune de secundă, acest glonț îi pătrundea în creier și era mort pe loc. Este un noroc incredibil.

Glonțul însă s-a dus în mulțime și a omorât un bărbat de 50 de ani, tată a doi copii. El săracul și-a apărat copiii și glonțul a intrat în el. Iată ca a fost o tragedie, o tragedie americană așa se numește. Consecințele faptului că adolescenții sunt lăsați să aibă arme și nu sunt educați în sensul acesta!”, a spus Carmen Harra într-un postcast citat de romaniatv.net.

În capul tânărului asasin era ideea „sunt tare și fac ceva ce nici eu nu înțeleg ce fac”

Carmen Harra spune că tânărul care l-a împușcat ar fi fost influențat de faptul că Trump a fost arestat și condamnat și a vrut să facă dreptate.

„Faptul că el, Trump, a fost arestat de 4 ori, a fost condamnat de un juriu în New York, pentru tot felul de matrapazlâcuri, asta în creierul unui om tânăr a rezonat ca un lucru înfiorător și atunci el a zis: a mă duc eu, sunt tare și fac ceva ce nici eu nu înțeleg ce fac”, a explicat Harra.

FBI a anunțat și cine este bărbatul care a încercat să-l omoare pe Trump. E vorba de Thomas Matthew Crooks, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Pennsylvania.

Carmen Harra despre alegeri: „Poate să apară și cineva peste noapte. Așteptați-vă la neașteptat”

Carmen Harra vorbește despre alegerile prezidențiale

De asemenea, Carmen Harra a făcut o serie de predicții pentru viitorul alegerilor prezidențiale. Clarvăzătoarea susține că anul acesta este cel al judecății și seismelor politice, iar energia feminină începe să „prindă forță în lumea întreagă”.

„Alegerile se întâmplă într-un an karmic. Românii își doresc schimbare. Energia feminină vedem că începe să prindă forță în lumea întreagă. Este un an de revoltă. Eu nu mai văd PNL și PSD la conducere. Lumea vrea altceva, nu ce s-a ales până acum. Jumătate din populația României este peste hotare.

Simt că românul vrea să se trezească, vrea o schimbare majoră. În câteva luni, în România, vor avea loc schimbări uriașe, la care nu ne așteptăm. Poate să apară și cineva peste noapte. Așteptați-vă la neașteptat. Anul acesta vine cu multe surprize. Diaspora joacă un rol în aceste alegeri. Oamenii nu își mai doresc președinți și regi. Vrem să trăim altfel, vrem un alt sistem. 2024 declanșează un proces de transformare”, a spus Carmen Harra la podcastul Wownews.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre