Simona Ionescu / Redactor Șef

„Faimoasele” de la Survivor dau iama în cabinetele de estetică! S-a aflat când pleacă în Dominicană

„Faimoasele” de la Survivor dau iama în cabinetele de estetică! S-a aflat când pleacă în Dominicană
Frumoasele de la Survivor vor să arate perfect când pun piciorul în Republica Dominicană și au luat măsuri.

Indiferent unde se duc, vedetele noastre trebuie să-și păstreze imaginea de femei fatale. Au luat atitudine și de data asta, chiar dacă pleacă la Survivor.

„Faimoasele” de la Survivor dau iama în cabinetele de estetică! S-a aflat când pleacă în Dominicană

2021 nu a fost chiar cel mai bun an din punct de vedere al sănătății pentru Andreea Tonciu. Dar bruneta nu se lasă și vrea să arate ca scoasă din cutie la Survivor România 2022. „Țin să vă anunț că am un sfârșit de an foarte prost, după 23 decembrie îmi merge numai prost. Am făcut mâncare, ca orice femeie și acum ce credeți că fac? Mă duc la spital, pentru că s-ar putea să am o otită.

Am avut atâtea probleme în ultima perioadă, că abia aștept să se termine și să intrăm în noul an. Sunt foarte stresată, săptămâna viitoare plec la Survivor”, a mărturisit Andreea pe contul său de instagram. Dar pentru că totul trebuie să fie bine, Andreea s-a hotărât să facă și câteva intervenții estetice la față, pentru că imaginea ei trebuie întreținută.

Roxana Ciuhulescu și-a tatuat sprâncenele

Nici Roxana Ciuhulescu nu se lasă mai prejos. Vedeta a ales să-și tatueze sprâncenele, apoi a făcut o fotografie și a postat-o pe contul de socializare. Toți fanii au fost mulțumiți de rezultatul obținut. Fosta prezentatoare de la ProMotor mai are și un alt tatuaj pe umărul stâng când avea 18 ani: un cap de leopard.

”Mi-am tatuat un cap de leopard, pentru că îmi plac felinele. A fost destul de dificil să mi-l facă, deoarece aveam mușchii întăriți din cauza sportului. Nici până acum nu s-a estompat, pentru că a bătut de trei ori cu acul”, a povestit Roxana în trecut. În timp însă, Roxana a realizat că acest tatuaj nu o mai reprezintă:  ,, Am să îmbătrânesc cu el și-o să râdă lumea de mine”, a spus vedeta cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre