Simona Ionescu / Redactor Șef

Familia Beckham s-a tras în poză. Surpriza e unica fiică, aproape manechin

Familia Beckham s-a tras în poză. Surpriza e unica fiică, aproape manechin
Harper, fiica Victoriei Beckham îi calcă pe urme. La 12 ani, micuța i-a surprins pe toți cu o imagine angelică.

Poate că este faimoasă pentru că este fata tatei, dar Harper Beckham pare să fi moștenit și simțul stilului mamei sale… și dragostea pentru etichete.

Harper, fetița lui David și Victoria Beckham, la lansarea documentarului tatălui său

Harper a purtat o rochie lungă roz, care i-a venit ca turnată

Fetița de 12 ani a ieșit în evidență, îmbrăcată în haine de designer din cap până în picioare, la premiera documentarului lui David Bckham de pe Netflix, la Londra, la sfârșitul anului trecut. Harper a pozat cu mândrie alături de celebrii săi părinți, îmbrăcați la patru ace. David a optat pentru un costum bleumarin închis, asortat cu o cravată în aceeași nuanță, iar Victoria a strălucit într-un costum alb.

Familia Beckham și fetița lor, în vârstă de 12 ani

Geanta roz din colecția Victoriei, se vinde cu peste 1000 de euro

Micuța lor a arătat spectaculos într-o rochie lungă roz pudrat, cu un decolteu pătrat în stil retro. Adolescenta a asortat rochia izbitoare cu o serie de accesorii de lux la care mulți adulți pot doar să viseze, inclusiv, articole din colecția mamei sale, printre care și o geantă superbă, de aceeași culoare.

Geanta din piele roz, din colecția Victoriei, cu un lanț auriu în partea din față se vinde la un preț amețitor: 890 de lire sterline, adică 1028 de euro. La gât a ales un colier simplu din aur și perle, cercei cu perle, iar părul lung și blond a fost lăsat liber și drept, cu un machiaj minim.

Harper, la Săptămâna Modei, la Paris

În septembrie, la Săptămâna Modei de la Paris, fetița a purtat o rochie aproape la fel, dar albă

Nu este pentru prima dată când Harper și-a arătat dragostea pentru mărcile de designer. Adolescenta a ieșit să își susțină mama la Săptămâna Modei de la Paris, în septembrie, când a purtat sandale Prada, cu toc, în valoare de 840 de lire sterline (970 de euro) și o rochie aproape identică cu cea pe care a purtat-o la premieră, dar albă.

Sursă foto: evoke.ie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre