Simona Ionescu / Redactor Șef

Fata lui Meme Stoica, dezvăluiri despre relația ei cu Gigi Becali și ce serviciu are la clubul FCSB

Fata lui Meme Stoica, dezvăluiri despre relația ei cu Gigi Becali și ce serviciu are la clubul FCSB
Teodora Stoica, unica fiică a managerului general al echipei naționale de fotbal a României, este una din  frumusețile autohtone. Are o armată de urmăritori pe rețelele sociale și știe să facă bani pe internet. Jobul ei exact în asta constă, pe lângă afacerea cu flori pe care și-a deschis-o pe cont propriu.

Fata lui Meme Stoica este angajata lui Gigi Becali, la FCSB, dar puțină lume știe care e, dincolo de aria profesională, relația ei cu latifundiarul din Pipera. În vârstă de 29 de ani, Teodora se laudă cu zeci de mii de urmăritori pe Instagram și o afacere cu flori care merge strună. Este pasionată de sport, și ca spectator, dar și ca practicant, fiind ea însăși dependentă de mișcare.

Teodora Stoica este pasionată de sport și participă la competiții importante (Sursa foto: Instagram)

Conturile ei de pe rețelele sociale o prezintă cel mai adesea în ipostaze sportive. Se antrenează constant și participă la competiții. În urmă cu un an participa ca reprezentantă a României la Campionatul Mondial de Ape Înghețate, unde, echipa de ștafetă din care a făcut parte a încheiat competiția pe locul 20, obținând 513 puncte.

Teodora Stoica povestește de relația ei cu Gigi Becali

De mai mult timp tânără e angajata lui Gigi Becali. Mai precis, ea se ocupă de partea de social media a FCSB. Conform presei, tânără este remunerată generos pentru serviciile sale, ea încasând, lunar, 4000 de euro, altfel, un salariu firesc pentru un club de calibrul roș-albaștrilor.

Angajarea ei în departamentul de marketing al FCSB nu e întâmplătoare. Ea are studii solide în domeniu, urmate în Barcelona, unde a ajuns cu puțin timp înainte ca tatăl ei să  intre la pușcărie, condamnat în Dosarul transferurilor. „Atunci am descoperit sportul și cât de mult mă ajută”, a spus Teodora Stoica pe TikTok.

Pentru fata lui Meme Stoica, Gigi Becali nu este doar angajatorul ei, ci un om care îi poartă de grijă și îi dă sfaturi de sănătate

Ea a absolvit Fashion Marketing and Communication la Institutul European de Design, iar după ce a terminat facultatea s-a întors în București. Din 2018 lucrează pentru FCSB, fiind una din persoanele care gestionează conturile de socializare ale echipei.

Relația ei cu Gigi Becali este una aparte. Invitată de Cătălin Măruță în podcastul lui, a detaliat legătura lor aparte. Patronul FCSB este extrem e grijuliu cu ea și îi dă inclusiv sfaturi de sănătate. „M-a ajutat mult în momentele dificile. De exemplu, când mai mănânc lactate, mănânc doar de oaie și doar de la el, pentru că la el sunt cele mai bune, știe exact ce să facă.

A învins cancerul cu metastaze schimbându-și alimentația

Adică eu când am avut problema și mă duceam să iau brânză, el spunea: Păi da, cancerul se hrănește cu lactatele. Până la urmă faci ce vrei cu viața ta, dar brânza și carnea de vacă sunt de evitat dacă ai așa ceva”, a povestit fiica lui Meme Stoica.

În urmă cu patru ani, Teodora a aflat că suferea de cancer avansat. În același podcast a povestit cât de grea i-a fost acea perioadă. A abordat însă boala atipic: și-a schimbat radical alimentația și s-a apucat și mai serios de sport. După o luptă grea cu boala, Teodora Stoica s-a vindecat, iar credința în Dumnezeu a ajutat-o enorm în acest proces, mai mărturisește tânăra.

Sursa foto: Pro Sport, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre