Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Codin Maticiuc are o relație specială cu socrul. Așa ceva vezi foarte rar. Iată dovada

Soția lui Codin Maticiuc are o relație specială cu socrul. Așa ceva vezi foarte rar. Iată dovada
Ana, soția lui Codin Maticiuc a reușit ce nici o altă femeie n-a putut. L-a transformat dintr-un Don Juan într-un familist convins. Iar socrul Anei e cel mai fericit.

Ana și Codin Maticiuc par să fie cuplul perfect. Ea i-a arătat ce înseamnă să fii iubit cu adevărat, iar el a înțeles că nimic nu e mai importat pe pământ ca familia. Iar socrul Anei nu știe cum să-i mulțumească pentru ce a făcut cu băiatul său.

În casa lui Codin Maticiuc e lapte și miere. Afaceristul și soția sa, Ana, se iubesc ca-n filme, copiii trăiesc o poveste fără sfârșit, iar socrul o adoră pe nora sa. Cea mai clară dovadă este o postare recentă a Anei Maticiuc, care a declarat că e cea mai bucuroasă din lume pentru că are patru părinți. Ana a pus pe contul de socializare două fotografii cu socrul său care îi sărută mâna și mărturisește că este extrem de recunoscătoare pentru viața pe care o trăiește.

Dragostea dintre tatăl lui Codin Maticiuc și Ana e dincolo de cuvinte… Sursă foto: instagram

„Ce fericire să mă bucur de patru părinți”

„Din când în când, îmi strânge mâna și îmi promite că va fi bine. Și apoi mă roagă să-i fac o poză când îmi sărută mâna la nesfârșit și să i-o trimit. Eu, stângace și mută, îi răspund cu niște ochi umezi care sper să-i spună câtă recunoștință îi port. Ce fericire să mă bucur de patru părinți. #thankyou, lord!”, au fost cuvintele soției lui Codin Maticiuc.

„Ce fericire să mă bucur de patru părinți”. Sursă foto: instagram

Codin Maticiuc s-a căsătorit în secret

După ani de relație, Codin Maticiuc a renunțat la burlăcie și și-a dus iubita în fața ofițerului Stării Civile. A preferat să țină totul pentru el și familia lui, pentru că a vrut să trăiască momentul cu tot sufletul. „Nu vreau să facem nunta la biserică, nu îmi place. Am făcut partea civilă, o cheamă Ana Maticiuc. Când dorește ea să ne căsătorim religios, ne căsătorim!”, a declarat Codin Maticiuc, în podcastul Acasă la Măruță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre