Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii lui Justin Bieber sunt în extaz! Ce obiect vestimentar scoate la vânzare

Fanii lui Justin Bieber sunt în extaz! Ce obiect vestimentar scoate la vânzare
În sfârșit este oficial: colaborarea Justin Bieber x Crocs a fost anunțată. În curând vom putea cumpăra papucii lui Justin Bieber.

Pe data de 7 octombrie, compania de încălțăminte a confirmat colaborarea cu marca cântărețului Drew House, anunțând că primul lor parteneriat va include o pereche unisex din sabotul clasic Crocs, cu modele Jibbitz inspirate de Justin Bieber. Vor fi disponibili de pe 13 octombrie în Statele Unite ale Americii și dacă vă aflați în Europa sau Asia, de pe 14 octombrie.

Justin Bieber este fan al companiei Crocs de mult timp. El a fost văzut purtându-și celebrii papuci Crocs peste tot, chiar și în studioul de muzică și pe stradă. Acum fanii lui își pot achiziționa propria pereche de saboți Justin Bieber x Crocs.

O pereche de Crocs plutind în piscină și insigne cu pizza și gogoși

Justin s-a alăturat pentru prima dată colaborării pe 1 octombrie, când a postat pe Instagram o pereche Crocs, decorată cu insigne galben strălucitor, plutind într-o piscină. El a descris fotografia cu „în curând”. Ei bine, acest în curând este oficial. Perechea de saboți clasici galbeni pot fi văzuți de la un kilometru distanță, sunt vii, îndrăzneți și strălucitori, la fel ca marca de îmbrăcăminte personală a lui Justin Beiber.

Papucii galbeni au fost de fapt inspirați de marca sa personală și prezintă simboluri personalizate, cum ar fi un curcubeu, un urs, o gogoșă și o felie de pizza.

Justin Bieber a decis să anunțe oficial colaborarea într-un mod inedit. Cântărețul a postat pe Instagram un videoclip în care apare un tort cu modelul lui de Crocs X Justin Bieber Drew, pe care îl taie.

https://www.instagram.com/p/CGC-tCNHyBv/?utm_source=ig_web_copy_link

Marketingul colaborării este, cel puțin, genial și se referă la personalitatea relaxată a lui Justin, dar totuși plină de spirit. Cu sabotul galben, el se alătură listei de colaborări „amuzante” Crocs, cum ar fi cea cu Bad Bunny, Madewell și Post Malone. Setați alarmele acum, deoarece, cunoscându fanii cântărețului, se vor epuiza rapid!

Soțul actriței Rona Hartner are un trecut spectaculos

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre