Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii sunt în delir. Emilia Ghinescu a dat vestea cea mare

Fanii sunt în delir. Emilia Ghinescu a dat vestea cea mare
De zece ani trăiește o poveste de dragoste ca în povești cu alesul inimii sale, Sebastian. Emilia Ghinescu e mai fericită ca niciodată și a luat o decizie care i-a uimit pe toți.

A decis că e momentul să-și împlinească cel mai mare vis. Emilia Ghinescu va face un pas extrem de important în viață.

Fanii sunt în delir. Emilia Ghinescu a dat vestea cea mare

Este cea mai suprinzătoare veste pe care a dat-o talentata cântăreață în ultima perioadă. Emilia Ghinescu va îmbrăca rochia de mireasă după zece ani de iubire adevărată cu Sebastian Albăstroiu. Vedeta are o relație extraordinară cu cel căruia i-a dăruit o fetiță superbă și i-a trimis lui Sebastian un mesaj pe facebook care spune tot.  „10 ani, mulți nu ne-au dat nici două săptămâni, și au trecut 10 ani! La mulți ani, omul sufletului meu! Până la sfârșit”, a scris Emilia pe contul său de socializare.

„Petrecerea va fi undeva la Sinaia sau la mare”

Emilia a mărturisit într-o emisiune tv că nunta va avea loc în toamnă și va fi un eveniment restrâns, la care va participa doar familia și cei mai apropiați prieteni. “În toamna, prin octombrie, vom face cununia, vrem să nu fie foarte cald afară. Noi nu facem nuntă foarte mare, cu mulți invitați. Am mai fost mireasă și știu cum e. Ne dorim o petrecere restrânsă, cu rudele și familia. Petrecerea va fi undeva la Sinaia sau la mare.

Aș vrea un garden party. Să nu aud muzică, să nu aud bubuială. Nu vreau să fie sarmale la nuntă, ci să avem un bufet suedez. Eu iubesc peștele, fructele de mare. Cred însă că la mare avem și locația, nașii noștri au un hotel acolo. Nașii vor fi Nicoleta și Ioan Niculae. Am rezonat cu ei și ei cu noi și suntem lângă dânșii de atâția ani. Și la bine, și la rău. Nu o să am o rochie de prințesă, că am 43 de ani. Nu mai pare potrivită”, a spus, fericită, Emilia Ghinescu.

„M-a cerut de două ori. Am două inele, îl aștept și pe al treilea”

Pe de altă parte, cântăreața speră să aibă cea mai reușită petrecere, mai ales că cei doi nu au făcut până acum nici cununia civilă. Cât privește luna de miere, blonda își dorește să o petreacă departe de griji și probleme, în Maldive. „Noi nu avem nici cununia civilă. Nu știe nimeni asta. M-a cerut de două ori, am două inele și îl aștept pe al treilea”, a mai spus artista.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre