Simona Ionescu / Redactor Șef

Fata cea mare a lui Liviu Vârciu stă departe de tatăl ei. Nu a ajuns nici la nunta lui, dând o explicație ciudată

Fata cea mare a lui Liviu Vârciu stă departe de tatăl ei. Nu a ajuns nici la nunta lui, dând o explicație ciudată
Familia și cei mai buni prieteni au fost alături de Liviu Vârciu la nunta cu frumoasa Anda Călin, dar marea absentă a fost chiar fiica sa cea mare, Carmina Vârciu. Tânăra a explicat de ce nu i-a fost alături în cea mai frumoasă zi. Adevăr sau provocare?

Liviu Vârciu și Anda Călin și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu după opt ani de iubire. Surprinzător însă, fiica cea mare din relația cu Ami Teiceanu, Carmina Vârciu a lipsit de la eveniment.

Carmina Vârciu: „Sunt foarte prinsă cu foarte multe filmări și campanii pe care trebuie să le fac și trebuie să mă împart cu timpul”

Liviu Vârciu a dorit ca nunta cu Anca Călin să fie un moment doar pentru el și familie, de aceea i-au fost alături cele mai dragi persoane ale sufletului său. Doar Carmina, fiica sa, nu a reușit să ajungă pentru că are foarte mult de muncă.

Tânăra, care s-a mutat la Arad de mai multe luni, foarte aproape de mama sa, a mărturisit că știa despre cununia civilă, dar nu a putut să ajungă. Însă își va face simțită prezența la petrecerea de nuntă. “Sunt foarte prinsă cu foarte multe filmări și campanii pe care trebuie să le fac și trebuie să mă împart cu timpul. Acum fix filmez. Am ceva proiecte cu anumite branduri”.

„Eu nu am reușit să ajung, pentru că sunt full. A fost ceva restrâns”

„Și acum la sfârșit de lună trebuie să fiu la Nostalgia, la un eveniment care e în parteneriat cu ei, și am foarte multe proiecte pe tema asta și trebuie să le termin. Știam de cununia civilă a tatălui meu. Eu nu am reușit să ajung (n.r. vineri), pentru că sunt full. A fost ceva restrâns. A înțeles că nu am cum să ajung. Mă duc la nuntă. La petrecere merg, vreau să fiu lângă el”, a declarat, în Carmina Vârciu pentru Ciao.ro.

Ciudat este că, în pofida celor spuse de Carmina, tatăl ei a avut cununia religioasă și nunta tot vineri seara. Unde nu a fost văzută, după cum au susținut unele surse. E posibil ca Liviu Vârciu să mai plănuiască o petrecere de nuntă și mai mare, iar atunci fiica va veni de la Arad.

Carmina locuiește de un an în Arad

Liviu Vârciu alături de Carmina, fiica sa de 22 de ani

După ce o perioadă a locuit în Capitală, fiica lui Liviu Vârciu s-a mutat din nou în orașul natal. Ea stă de mai bine de un an în Arad. Se simte mai bine acolo, este și mai aproape de mama ei, Ami Teiceanu.

„Asta nu înseamnă că am renunțat la București. Mai vin, dar nu mă văd stabilită acolo, cel puțin acum. Pe viitor, nu am de unde să știu, dar momentan mie îmi e foarte bine așa. Cred că s-a făcut deja un an de când am venit de la București”, a mai spus Carmina. 

Liviu Vârciu: „Datorită ei, uite am o familie”

Cu câteva săptămâni în urmă, Liviu a mărturisit că relația cu Anda este cea mai lungă din viață și își dorește să fie și ultima.

„Sunt opt ani, avem 2 copii frumoși, avem o relație foarte bună. Ne înțelegem bine. E cea mai lungă relație din viața mea și sper și ultima, că așa sperăm toți. Nu cred că m-a schimbat, doar că datorită ei am mai luat niște lucruri. Datorită ei, uite, am o familie, datorită ei am niște bani pe care pot să-i investesc”, s-a destăinuit artistul, care a produs și un film artistic.

Acesta este al doilea mariaj al lui Liviu Vârciu. Prima soție a lui a fost Adelina Pestrițu, dar căsătoria n-a durat decât un singur an.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre