Simona Ionescu / Redactor Șef

Feli Donose, în lacrimi. A izbucnit în plâns în văzul lumii – Exclusiv

Feli Donose, în lacrimi. A izbucnit în plâns în văzul lumii – Exclusiv
Feli Donise este una din artistele cu o carieră superbă, cu o evoluție interesantă și cu o viață de familie împlinită. Vedeta s-a căsătorit și are o fiică de trei ani.

Mamă grijulie, Feli Donose, e foarte atentă la fiica sa și o învață lucruri frumoase. Unele ajung să o emoționeze maxim, așa cum s-a întâmplat recent.

„Noi, deși au trecut trei ani, încă învățăm să fim părinți. Cred că ea ne răsfață mai mult decât noi pe ea și cu siguranță ea e mai permisivă, pentru că eu cred că ea e cea care are răbdare cu noi. E iubitoare și sensibilă, empatică și caldă, hotărâtă și încăpățânată. Are o personalitate destul de puternică pentru un copil de 3 ani. Și sunt mândră că s-a conturat așa”, a spus Feli Donose înt-un interviu pentru viva.ro. Vedeta adoră să vorbească despre fiica ei.

Spune că nu e chiar răsfățată, dar, ea și soțul ei, au mereu grijă ca micuței să nu îi lipsească nimic. „Nu cred că o răsfățăm în vreun fel. Cred că ne dorim amândoi ca ea să fie bine. Să nu îi lipsească nimic nici pe plan emoțional, nici pe plan material. Dar copilul, am învățat noi, nu are nevoie de multe lucruri materiale să fie fericit. Și dacă sunt sinceră, sinceră, Nora Luna niciodată nu a fost „vrăjită” de ceva material. Nu prețuiește lucrurile astea atât cât credeam eu că le prețuiește un copil mic.

I-am cumpărat în primul an multe lucruri, pentru că EU mi-am dorit să le aibă. Ea era bine mersi cu noi, să fie curată, hrănită, sănătoasă și bucuroasă. Totuși, printre puținele lucruri materiale iubește Masha și Ursul, încă un desen animat cu mașinuțe și… dulciurile. Dacă am avea casă din turtă dulce, ar dispărea în scurt timp mâncată de CINEVA!”, a mai spus artista în același interviu.

Feli Donose, în lacrimi  alături de fiica sa

Recent, Feli Donose a împărtășit cu fanii ei, pe Instagram, câteva imagini emoționante, alături de fiica ei, Nora Luna. Vedeta a învățat-o pe micuță despre dragoste. Fetița a aflat că există Cupidon, un „îngeraș cu arc în mână” care împrăștie iubire peste tot pe unde ajunge. „Cupidon îndrăgostește oamenii. Aduce iubire”, îi explică frumoasa artistă fiicei sale, moment în care, emoționată, izbucnește în lacrimi.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre