Simona Ionescu / Redactor Șef

Femeie, ucisă și autopsiată de iubitul cunoscut pe net. Bărbatul a devenit cel mai crud criminal din ultimele decenii

Femeie, ucisă și autopsiată de iubitul cunoscut pe net. Bărbatul a devenit cel mai crud criminal din ultimele decenii
O femeie din Mexic a călătorit în Peru pentru a-și cunoaște iubitul pe care l-a cunoscut pe internet, student la medicină. Acesta a fost acuzat că a ucis-o, apoi i-a recoltat organele.

Blanca Arellano, o femeie din Mexic în vârstă de 51 de ani, și-a anunțat familia, la sfârșitul lunii iulie, că a pornit într-o călătorie de 5.000 de kilometri spre Huacho. Urma să-și întâlnească iubitul, pe studentul la medicină Juan Pablo Jesús Villafuerte, în vârstă de 31 de ani. Potrivit The Independent, cei doi au avut o relație de lungă durată pe internet.

„Ne temem pentru viața ei”

Femeia îndrăgostită ar fi vrut să stea mai mult în orașului iubitului și pe 7 noiembrie i-a spus nepoatei sale Karla Arellano că relația amoroasă în devenire în persoană decurgea bine, dar apoi a încetat să mai comunice cu familia. „Nu am crezut niciodată că voi ajunge într-o astfel de situație.

Astăzi vă cer ajutorul și să distribuiți pentru a găsi unul dintre cei mai iubiți și importanți oameni din viața mea. Mătușa mea, Blanca Olivia Arellano Gutiérrez, a dispărut luni, 7 noiembrie, în Peru. Este de origine mexicană, ne temem pentru viața ei”, a fost mesajul nepoatei postat pe Twitter pe 12 noiembrie. Karla a fost ultima persoană care a vorbit cu Blanca la telefon, dar a spus că nu i s-a părut nimic suspect în comportamentul acesteia.

Ce a spus iubitul femeii când a fost sunat

Karla a declarat că s-a alarmat când a luat legătura cu Villafuerte, care a susținut că Bianca se întorcea în Mexic după ce cuplul s-a despărțit. „Am decis să comunic cu Juan P, deoarece el era singurul contact pe care îl avea în acea țară și acolo s-a declanșat teama noastră”, a scris ea. Villafuerte ar fi susținut că Bianca a decis să ia un zbor înapoi în țară după ce i-a spus că „nu-i puteam oferi viața pe care și-o dorea”.

Femeia care a plecat 5000 km să-și vadă iubitul a fost ucisă de el. Sursă foto: The independent

Părți din corpul femeii au fost descoperite pe o plajă locală

Pe 10 noiembrie, autoritățile peruane au descoperit un deget tăiat, cu un inel de argint încă atașat, care a ajuns pe o plajă locală. În zilele următoare, un cap fără față, un braț și un trunchi cu toate organele interne aparent îndepărtate în mod intenționat au fost, de asemenea, aduse la țărm. Familia devastată a identificat inelul cu persoana iubită dispărută, potrivit The Independent.

Mandat de arestare pe numele studentului

Villafuerte a fost arestat pentru trafic de organe umane, potrivit Latin Noticias. Ulterior, a reieșit că, la scurt timp după dispariția Biancăi, suspectul a început să posteze pe TikTok videoclipuri în care se presupune că îl arată disecând părți ale corpului, inclusiv un pancreas și un creier, potrivit El Popular.

În timpul unei percheziții în locuința lui Villafuerte, poliția a găsit urme de sânge în baie, în spălătorie și pe salteaua acestuia, a relatat The Independent, citând El Pais. „Credem în legile peruane și avem încredere deplină în autorități pentru a face acest lucru, deoarece au făcut o treabă impecabilă până acum Este timpul să vă ridicați vocea și să cereți #JusticiaParaBlanca”, a mai spus nepoata.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre