Simona Ionescu / Redactor Șef

Femeile au pornit războaie de-a lungul istoriei. Unde a dus antipatia dintre Alexia Eram și Antonia

Femeile au pornit războaie de-a lungul istoriei. Unde a dus antipatia dintre Alexia Eram și Antonia
Conexiunile strânse între oameni se formează greu, de-a lungul timpului și se pot destrăma într-o secundă, iar cearta între două femei este unul dintre motivele care au sfârșit multe prietenii.

În această categorie se încadrează Antonia și Alexia Eram, două femei frumoase care au pornit un scandal uriaș acum aproximativ o lună. Din cauza unei antipatii între cele două, s-a sfârșit mai mult decât o prietenie, Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden sfârșind o colaborare care părea indestructibilă.

Antonia a vrut să îi interzică Alexiei să vină cu Mario la studio

Alex Velea lucra la noi piese alături de Lino Golden și Mario, aceștia petrecând foarte mult timp în studioul familiei Velea. Cum Antonia „nu o avea la suflet” pe fiica Andreei Esca, care își petrecea majoritatea timpului alături de iubitul ei, i-ar fi cerut soțului ei să îi interzică Alexiei să mai vină cu Mario în studio. 

Deoarece între cele două exista deja o tensiune, cererea Antoniei a declanșat un război, care a început printr-un schimb de replici dure pe rețelele de socializare. După ce cuvinte dure au fost aruncate în mediul online, Mario Fresh și Lino Golden au pus capăt colaborării care a început atunci când ei aveau doar 11 ani.  Alex Velea și-a concediat impresarul, pe Ursu, omul care i-a stat alături de la începutul carierei, doar pentru că acesta nu a vrut să renunțe la a-i mai reprezenta pe Mario și pe Lino. Artistul i-a acuzat de trădare pe cei doi, deoarece i-a crescut ca pe proprii copii, investind în colaborare timp, bani, dar și emoții și iubire.

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu puternic, de nedespărțit

Cu toate că Alexia Eram abia a împlinit vârsta de 20 de ani, ea și Mario Fresh formează un cuplu de ceva timp. Cei doi își manifestă adesea afecțiunea public, legătura strânsă pe care o au fiind invidiată în shobwiz.

Fiica Andreei Esca era doar o adolescentă atunci când s-a îndrăgostit de Mario, de asemenea la fel de tânăr, ea având 16 ani iar el 17. Alexia a început apoi studiile la o facultate din Londra, dar iubirea dintre ei a rezistat și la distanță. Povestea lor a împlinit patru ani și continuă, din ce în ce mai frumos.

Mama Andrea Esca intervine

Andreea Esca i-ar fi interzis fiicei sale să se implice în acest scandal, pentru că este un război fără rost. “Andreea este o femeie cerebrală și cu un bun simț ieșit din comun. Ea i-a explicat Alexiei că a început un război fără rost și că nu aceasta este maniera cea mai potrivită de a deveni persoană publică. I-a explicat fetei că acest scandal nu îi face cinste și că târăște prin noroi numele familiei sale.”, a declarat un apropiat de-al vedetei pentru playtech.ro.

I-a mai spus că nu poate isca un conflict de asemenea proporții doar pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu o persoană și a rugat-o să nu mai posteze pe social media mesaje care fac trimitere la acest scandal. Alexia pare că a înțeles, mai ales că ea și mama ei au o relație extrem de apopiată. Zici că sunt cele mai bune prietene, nu mamă și fiică.”, a mai declarat aceeași sursă.

Crește un monstru în adâncuri. Un rechin cu două capete prins și eliberat înapoi în apă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre