Simona Ionescu / Redactor Șef

Ferit din Golden boy și-a surprins prietenii din întreaga lume cu o fotografie emoționantă

Ferit din Golden boy și-a surprins prietenii din întreaga lume cu o fotografie emoționantă
Mert Ramazan Demir, care îl întruchipează pe Ferit din serialul Golden boy- Dragoste rebelă i-a emoționat pe internauți cu o fotografie. În dreapta lui Ferit s-a aflat o persoană foarte dragă sufletului său.

Fanii lui Ferit din serialul Golden boy – Dragoste rebelă sunt cu ochii pe actor și își doresc să afle cât mai multe informații despre acesta. Recent, tânărul actor turc Mert Ramazan Demir i-a bucurat cu o fotografie.

Ferit s-a fotografiat alături de tatăl său

Ferit, alături de tatăl său

În fotografia postată de vedetă apare alături de tatăl său, bărbații fiind fericiți că sunt din nou împreună, iar fanii n-au putut să nu observe asemănarea dintre cei doi.

De asemenea, pe contul său de socializare, Mert Ramazan Demir – Ferit le-a arătat tuturor și animalele sale pe care le adoră. Numele lui Mert ține prima pagină a ziarelor din Turcia (și nu numai!) și datorită poveștii de iubire pe care o are cu frumoasa Seyran, alias actrița Afra Saraçoğlu.

Ferit și Seyran s-au împăcat

Dacă o perioadă s-a zvonit că cei doi nu ar mai fi împreună, despre despărțirea lor vorbind și Orhan, tatăl lui Ferit din serial, se pare că cei doi au înțeles că nu pot trăi unul fără celălalt și s-au împăcat.

Recent, Seyran a postat câteva fotografii de pe terenul de tenis unde a jucat o partidă, vedeta fiind apreciată pentru ținuta pe care a ales-o. E vorba de o fustiță albă, scurtă, adidași, un pulover și o șapcă. Mert nu a rămas indiferent la postarea iubitei sale și a postat un comentariu.

Cine este Ferit

Ferit și Seyran au lăsat problemele deoparte și s-au împăcat

Mert Ramazan Demir a văzut lumina zilei în anul 1998 și înainte de apariția în Golden boy – Dragoste rebelă a făcut parte și din alte proiecte importante.

E vorba de UFO, Öğretmen, Sesinde Aşk Var, Üç Harfliler: Adak, iar anul trecut a avut loc premiera Shahmaran. Dar cel mai apreciat rol al său rămâne cel din serialul unde joacă alături de iubita sa, Afra.

În ceea ce o privește pe tânăra actriță, aceasta a fost recent la Paris, unde a avut mai multe ședințe foto și s-a bucurat de ținutele spectaculoase.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri