Simona Ionescu / Redactor Șef

Festival de rugby pentru copii. Participă de la pici de grădiniță, la adolescenți

Festival de rugby pentru copii. Participă de la pici de grădiniță, la adolescenți
Micii rugbiști din București sunt așteptați în weekend la o competiție ieșită din tipare. Vor juca  sportul cu balonul oval inclusiv copii de grădiniță.

Festivalul de rugby pentru copii „Adrian Corneliu Andronic” va avea loc sâmbătă, 7 mai, pe stadionul Național de Rugby arcul de triumf. Meciurile încep de la 10:00. Participanții sunt copiii împărțit pe patru  categorii de vârstă, respectiv sub 14, sub 12, sub 10  și sub 7 ani.

„Sâmbătă, pe Stadionul de Rugby Arcul de Triumf, un turneu de copii purtând numele lui Tata. Vreau să devină o tradiție, pentru că a iubit rugbyul cu ardoare, mi-a transmis pasiunea și aș vrea să meargă mai departe. E un sport frumos. De echipă. Pentru oameni de caracter”, a transmis, prin intermediul rețelelor sociale, jurnalistul Dan Andronic.

El a și adăugat o fotografie cu tatăl său, celebrul caricaturist.

„Grivița Roșie” a câștigat Cupa Campionilor Europeni

În anul 1956, tatăl jurnalistului Dan Andronic era campion național la rugby cu echipa sa, „Grivița Roșie”.

Peste opt ani, echipa sa a ajuns să câștige Cupa Campionilor Europeni. „Grivița Roșie”, în afara acestui trofeu european, mai deține și 12 titluri de campioană națională, aflându-se pe locul secund, după Steaua, în această ierarhie all-time.

Sursa foto: Adrian Pîclișan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre