Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetița cea mare a Andreei Bălan suferă și acum. „Să nu deranjeze, să nu supere, să nu cumva să mai plece și altcineva…”

Fetița cea mare a Andreei Bălan suferă și acum. „Să nu deranjeze, să nu supere, să nu cumva să mai plece și altcineva…”
Invitată în podcast-ul lui Jorge, Andreea Bălan a fost extrem de sinceră și a povestit lucruri neștiute din viața ei.

Artista a mărturisit că abia acum se simte femeie cu adevărat și vrea să-și arate această latură așa cum nu a făcut-o niciodată.

Celebra artistă a recunoscut că de un an se ocupă mult mai mult de sufletul său și a învățat cum să-și schimbe subconștientul, ascultând noaptea mesaje pozitive și tot felul de meditații. În plus, are un grup de prieteni, grup de suport cum îi place să-l numească, care a ajutat-o enorm să devină persoana de astăzi.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, la America Express

„I-a fost greu, pentru că ea doarme numai cu mine”

Din nefericire, cea care a rămas cu probleme în urma divorțului este fiica cea mare a artistei, care nu deranjează niciodată pe nimeni, pentru a nu fi părăsită din nou. În ceea ce o privește pe mezină, Andreea Bălan spune că timp de o lună și jumătate cât a fost plecată alături de Andreea Antonescu în America Express, a plâns în fiecare noapte.

„A plâns noapte de noapte o lună și jumătate, i-a fost greu pentru că ea doarme numai cu mine. Iar mama nu mi-a spus când am mai avut ocazia să vorbim, am aflat când am venit în țară și mi s-a rupt sufletul.

„Am avut două bone, plus mama și un șofer”

Cea mare s-a obișnuit, dar suferă pe altă parte. Își aduce aminte când eram o familie și are rana de abandon, avea trei ani atunci. Cea mică nu, avea 11 luni atunci. La cea mare se simte în cumințenie, e extrem de cuminte, să nu deranjeze, să nu supere, să nu cumva să mai plece și altcineva.

În schimb, cea mică e foarte năzdrăvană. Cât am fost plecată în America Express, am avut două bone, plus mama, și făceau cu rândul doamnele. Plus două prietene cu copii și un șofer care le ducea și le aducea de la școală”, s-a destăinuit vedeta.

„Din fericire și pace nu înveți”

Chiar dacă e o mamă singură, Andreea spune că nu regretă nimic din ceea ce s-a întâmplat, pentru că a avut foarte multe de învățat. „Dacă nu mi se întâmpla asta, nu știam multe lucruri, dar nu regret. Și nici o despărțire n-o regret, chiar și cele dinainte de tatăl copiilor. Din fericire și din pace nu înveți, doar din durere.

Când te întinzi pe jos de durere doar atunci îți pui întrebări și cauți răspunsuri. Abia acum eu sunt cea mai bună versiune a mea. Și am mult mai multă energie. Așa a trebuit să se întâmple. Am devenit cu adevărat mamă după ce am făcut stop cardiac. Atunci mi-am dat seama că viața e atât de scurtă și într-o secundă poți să dispari”, a mai spus artista.

„Am înțeles spiritual că eu i-am ales ca părinții și lecțiile pe care trebuie să le învăț în această viață”

Chiar dacă ani buni a dat vina pe tatăl său, a învățat să iasă din poziția de victimă și să-și asume viața pe care o are. „Până la urmă tot ceea ce am eu, este și a fost responsabilitatea mea. Deși a fost dur cu mine, îi mulțumesc pentru talent, pentru că îl am de la el, pentru determinare.

Dacă n-ar fi fost cu biciul pe mine, nu aș fi fost nici eu așa cu propria persoană. A avut un rol foarte bun tatăl meu. Dar văd asta acum pentru că eu am înțeles spiritual că eu i-am ales ca părinți. Și atunci înseamnă că eu mi-am ales lecțiile pe care trebuie să le învăț în această viață. De-abia acum, pentru că am avut acces la informație, am citit și am învățat”, susține celebra cântăreață.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre