Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetița s-a aruncat de la etaj. A fost încuiată în clasa unde învăța

Fetița s-a aruncat de la etaj. A fost încuiată în clasa unde învăța
Sunt atâtea probleme în învățământ și a mai apărut una. Un copil de 6 ani, care numai școală nu a făcut în pandemie, s-a aruncat pe fereastră. S-a speriat după ce a fost încuiată în clasă.

Învățătoarea a prins fetița care s-a aruncat de la etajul întâi al școlii, dar vă imaginați prin ce șoc au trecut cele două! Fetița are 6 ani și abia începuse ”clasa zero” și numai școală nu a făcut, din pricina pandemiei.

Fetița s-a aruncat de la etajul 1. A fost încuiată în clasa unde învăța

Învățământul din țara noastră suferă. Are o mulțime de probleme, agravate și de pandemie. O fetiță de 6 ani, a sărit pe geam de la etajul întâi al școlii. S-a speriat după ce a fost încuiată din greșeală în clasă.

Fetița a sărit de la etajul întâi și a fost prinsă de o învățătoare, suferind răni ușoare. Incidentul s-a produs joi, 18 noiembrie, la Școala Gimnazială „Elena Doamna” din Tecuci. Conducerea școlii a început o anchetă și a stabilit că incidentul a avut loc la finalul cursurilor. Învățătoarea nu a observat că fata s-a întors în clasă deoarece își lăsase în interior lucruri personale.

A început o anchetă

Incidentul este acum anchetat. „Din cele relatate de doamna directoare, la ieșirea din clasă, la finalul orelor, doamna a scos toți elevii pe hol. Un elev i-a atras atenția, moment în care eleva s-a dus din nou în clasa, fără să fie observată. Doamna a încuiat ușa și nu a văzut că eleva a rămas în clasă. Copilul probabil s-a speriat, s-a panicat și a sărit pe geam. În acel moment o altă doamnă învățătoare ieșea din scoală și a prins fetița, aceasta lovindu-se ușor la picior”, a declarat Gina Brânzan, inspectorul general al ISJ Galați.

Copilul a fost dus la Spitalulul de Pediatrie din Galați, iar medicii au stabilit că fata are o leziune superficială la genunchi.

„Fetița este bine, a avut doar o zgârietură la genunchi. Este acum la școală cu mama. A vorbit și cu psihologul. Fetița nu a știut cum să gestioneze momentul, s-a panicat și a sărit pe geam. Doamna învățătoare este un cadru didactic model. Este foarte afectată de cele întâmplate”, a explicat Adriana Lefter, directorul Școlii Elena Doamna.

Incidentul este analizat de conducerea școlii și de Inspectoratul Școlar. Sursa: viata-libera.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre