Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetiță sau băiat? Gina și Smiley știu, dar țin secret. Prima imagine cu burtica „plecată” în vacanță!

Fetiță sau băiat? Gina și Smiley știu, dar țin secret. Prima imagine cu burtica „plecată” în vacanță!
După ce și-au dezvăluit relația, Smiley și Gina Pistol se „postează” împreună pe rețelele de socializare, spre încântarea fanilor. Cei doi au plecat în vacanță alături de Speak și Ștefania, ținând urmăritorii la curent cu ce se întâmplă în călătorie. Într-una dintre postările lor a fost surprinsă o imagine cu burtica Ginuței.

Cu burtica la vedere

Speak a postat o serie de videoclipuri pe contul de Instagram, în care apare alături de logodnica sa Ștefania, Smiley și Gina Pistol. În unul dintre filmulețele din aeroport, o putem vedea pe Gina îmbrăcată într-o rochie lungă și vaporoasă, dar cu burtica la vedere.

Se pare că burtica Ginei este mult mai mare decât ne-am fi așteptat și nu mai putem avea niciun dubiu că Gina Pistol nu ar fi însărcinată. După cum arată burtica, mai degrabă Gina are vreo 5 luni de sarcină, ceea ce ar însemna că bebelușul a fost conceput în plină stare de urgență, când părinții lui au stat închiși în casă. Mămica și tăticul e foarte posibil să știe ce fel de hăinuțe vor cumpăra – eoz sau bleu, pentru fetiță sau pentru băiat – dar deocamdată nu ne spun.

După cum se vede în poză, Smiley e tuns sau și-a întins foarte tare părul, e aproape de nerecunoscut.

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol a fost surprinsă, alături de Smiley, intrând într-o clinică de obstetrică-ginecologie pentru consultația periodică. Conform unor surse apropiate cuplului, cei doi nu ar vrea să dea prea multe detalii despre bebeluș până când Gina nu va fi sigură că sarcina ei decurge așa cum trebuie. 

„Atunci când ești într-o relație tu îl accepți pe omul ăla cu bune și rele”

Smiley și Gina Pistol au fost foarte secretoși în legătură cu relația lor și s-au abținut o perioadă lungă de la comentariile publice despre ei ca și cuplu. Au ținut totul în umbră, până anul acesta, în perioada carantinei create de coronavirus, moment în care au început să se afișeze împreună pe rețelele de socializare.

„Este normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. Când eram mai mică făceam greșeala asta, încercam să scot eu ce e mai frumos de la omul de lângă mine, să îl schimb cumva, să îl modelez, că este bine pentru el. Dar, maturizându-mă, mi-am dat seama că nu aș vrea să mă schimbe cineva și nici eu nu aș vrea să schimb pe cineva. Pentru că, atunci când ești într-o relație tu îl accepți pe omul ăla cu bune și rele. Și așa suntem amândoi. Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc. Și o fac într-un mod foarte curat”, declara Gina Pistol în urmă cu un an pentru Revista Elle. 

Sursă foto: Instagram

Ce credeți că face Gina Pistol în casă, după ce s-a întors de la doctorul care-i „supraveghează” bebelușul!?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre