Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Anamariei Prodan a plecat de acasă. Iată unde s-a mutat Sarah Dumitrescu

Fiica Anamariei Prodan a plecat de acasă. Iată unde s-a mutat Sarah Dumitrescu
Sarah Dumitrescu și-a luat viața în piept și a plecat din casa mamei. Unde a ajuns acum fiica Anamariei Prodan.

După ce a făcut senzație în baschetul din America, fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu s-a reîntors în România. Dar a plecat din casa mamei.

Sarah Dumitrescu își face mama din ce în ce mai mândră, iar acum a fost nevoită să plece din casa mamei. Pentru că își continuă cariera în baschet în România, în august a semnat cu echipa Sepsi-SIC și a fost nevoită să se mute la Sfântu Gheorghe.

A suferit mai multe operații

Până să ajungă însă aici, Sarah a trecut prin momente foarte grele pentru că se accidentase foarte grav și a fost nevoită să suporte mai multe intervenții chirurgicale. Dar astrele s-au aliniat și acum e foarte bine. Sarah spune că stă la Sfântu Gheorghe „cam opt luni pe an”, dar Anamaria Prodan și Bebe sunt obișnuiți pentru că a fost „plecată zece ani aproape. Așa a fost traseul meu, nu a fost planificat, doar s-a întâmplat”.

Sarah alături de celebra sa mamă

Câți bani primea de la mama când era în America

Sarah Dumitrescu e o tânără extrem de asumată, care nu a aruncat niciodată cu banii, chiar dacă e fiica Anamariei Prodan și își poate satisface orice capriciu. Fata a învățat la cea mai scumpă academie din lume, în America, dar niciodată nu a primit mulți bani de la fiica Ionelei Prodan. Și pentru că știa bine să-i chibzuiască, rămânea cu portofelul plin.

”Cred că noi mereu am avut bani controlați, mereu am avut carduri unde ne puneai bani. Îmi aduc aminte, la IMG nici nu aveam nevoie. Eram acolo, mâncam acolo, aveam tot ce aveam nevoie, mai mult decât aveam nevoie. Adidași, haine de la club. Cred că îmi trimiteai câteva două, trei sute de dolari și merue îmi rămâneau”, a spus Sarah Dumitrescu, în podcastul Anamariei Prodan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre