Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Anamariei Prodan are o cerere specială. Cum trebuie să fie bărbatul de care s-ar lăsa cucerită

Fiica Anamariei Prodan are o cerere specială. Cum trebuie să fie bărbatul de care s-ar lăsa cucerită
Și Anamaria Prodan și fiica sa, Sarah, își caută iubiți. Moștenitoarea afaceristei a fost prezentă la un eveniment monden și a fost dată de gol de cel mai bun prieten.

Acesta a mărturisit că blonda e singură, iar Sarah a declarat că lângă ea nu va sta orice bărbat.

Ce fel de mascul își dorește Sarah lângă ea? În primul rând nu trebuie să fie român, și neapărat înalt și sportiv. Deocamdată însă nu-i stă capul la bărbați, pentru că vacanța s-a terminat și va trebui să plece în cantonament.

Iubitul Sarei nu ar trebui să fie român. Ea crescut în America, știe alți prieteni, altă lume, nu îi recomand un român. Ei i-ar plăcea un baschetbalist înalt, pe măsura ei”, a spus Mario, prietenul tinerei. Imediat, Sarah a spus care e marea sa dorință legată de un bărbat: „Vreau un sportiv. O să găsesc eu, nu acum, mai târziu”.

„L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit”

Deși nu-i place să vorbească despre asta, Sarah a spus și ce s-a întâmplat în familia ei de când Anamaria s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf.

Fiica Anamariei Prodan își caută iubit

L-a iubit atât de mult încât s-a topit pe picioare, lucru care se vede cu ochiul liber. „S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta.

„Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el”

Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat. Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat.

Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei. Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit”, i-a spus tânăra lui Adiță Voicu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre