Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Elenei Udrea își alină dorul de mamă cum poate. Ultima imagine cu micuța îți frânge inima

Fiica Elenei Udrea își alină dorul de mamă cum poate. Ultima imagine cu micuța îți frânge inima
Elena Udrea trăiește o adevărată dramă de când este încarcerată. Practic i se impun restricții precum unor deținuți extrem de periculoși. Deși legea prevede acest drept, ei i se interzic permisiile pe care le solicită pentru a petrece timp alături de fiica ei, în afara penitenciarului. Practic, interlopii sunt mai favorizați în comparație cu ea, care e mamă, după cum afirmă și partenerul fostului ministru.  

În timp ce e mințită constant de tatăl său, care spune că nu mai știe cum să îi explice micuței absența mamei, fiica Elenei Udrea suferă după aceasta și își alină dorul cum poate. Ultima imagine cu micuța e de-a dreptul sfâșietoare.

Elena Udrea a solicitat în repetate rânduri acordarea unei permisii, însă aceasta i-a fost refuzată de fiecare dată. Ultima decizie a conducerii Penitenciarului Târgșor a fost să nu îi permită fostului ministru al Turismului să  participe, câteva ore măcar, la deschiderea anului școlar, în septembrie. E uluitor, atâta vreme cât unui celebru interlop, liderul clanului Caranilor, un judecător i-a permis să plece în Grecia ca să-și serbeze ziua!

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de mai mult timp și au împreună o fiică de șase ani (Instagram)

Așa cum știți, fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov a absolvit grădinița, iar de luna aceasta ea va merge în clasa pregătitoare, la școală. Va fi, din nou, singurul copil care se va uita cu ochi triști în public, sperând să își vadă mamă. Nu o va vedea, pentru că, din nou, Elena Udrea nu a primit permisie de la șefii Administrației Penitenciarelor.

Adrian Alexandrov a ajuns la capătul răbdării: „În fiecare zi, trebuie să o mint”

Adrian Alexandrov și-a pierdut răbdarea. Partenerul Elenei Udrea și-a exprimat public frustrarea, zilele trecute, după ce permisia fostului ministru de a participa la prima zi de școală a fiicei lor a fost refuzată. Alexandrov a subliniat că este forțat să își mintă zilnic fiica, punând vina pe deciziile luate de Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

Din spatele gratiilor, Elena Udrea a făcut o nouă încercare de a obține permisia, motivând că dorește să fie prezentă în prima zi de școală a fiicei sale. Totuși, cererea i-a fost respinsă. Indignat, Adrian Alexandrov a afirmat că, în România, interlopii beneficiază de mai multe privilegii decât mamele.

Fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov suferă de dor. Mămica ei îi lipsește cel mai mult (Instagram)

„Elena încearcă încontinuu să obțină măcar o zi de permisie pentru a fi alături de fiica noastră de sărbători, de ziua ei, sau măcar la începutul școlii. Se pare însă că acest lucru nu este permis! În timp ce interlopii României se bucură de zile libere și permisii, Elena Udrea nu primește nici măcar o zi pentru a-și vedea fiica.

Nu i se permite să fie acasă într-o zi atât de importantă, să își însoțească fetița în prima ei zi de școală”, a declarat bărbatul pentru Fanatik. Practic, de mai bine de doi ani și jumătate Elenei Udrea nu i s-a acordat nici măcar o singură permisie să poată veni acasă și să fie alături de copilul lor.

Fiica Elenei Udrea își alina dorul de mamă cum poate

În timp ce Elena Udrea își execută pedeapsa la Penitenciarul Târgșor, partenerul ei se ocupă de creșterea fiicei lor și se confruntă cu dificultățile absenței mamei. Alexandrov a mărturisit că trebuie să își mintă zilnic copilul, spunându-i că mama ei se va întoarce acasă în curând.

Adrian Alexandrov a făcut publică imaginea cu fiica sa. Eva Maria își alină dorul de mama sa cum poate (Instagram)

„Ceea ce mi se pare cel mai dificil este că, în fiecare zi, trebuie să o mint. Îi spun că mama ei se va întoarce curând acasă. E prea mică să înțeleagă situația, dar suficient de mare încât să îi simtă lipsa. Nu trece zi fără să mă întrebe de ea, și nu trece noapte fără să plângă după ea. E cel mai greu să o văd cum suferă și să știu că nu pot face nimic pentru a-i alina dorul”, a mai adăugat Alexandrov.

El se străduiește din răsputeri să îi asigure fiicei sale o viață cât mai frumoasă și să îi aline dorul de mamă. Vara aceasta a dus-o în mai multe vacanțe și a sprijinit-o să își facă prieteni noi.

Eva Maria are câine, iese cu el la plimbare. Dar, mai nou, își alină dorul de mămica sa și cu alte animăluțe intrate în casă. Fetița are două pisicuțe pe care le iubește așa tare că nu mai vrea să le lase jos din brațe. Tatăl ei, Adrian Alexandrov, a făcut publică o imagine deopotrivă adorabilă și sfâșietoare cu micuța de șase ani, care  crește suferind zi de zi de dor de mama sa.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre