Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Udrea are de ce să fie mândră. Iubitul ei, Adrian, știe să-i aline dorul

Elena Udrea are de ce să fie mândră. Iubitul ei, Adrian, știe să-i aline dorul
Poate că nu a mai avut noroc în carieră, de la un moment dat, dar, în dragoste, categoric a dat lovitura. Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, are cel mai atent iubit. De care e forțată să trăiască separat, de ani de zile, după ce a ajuns la pușcărie, condamnată penal.

Chiar dacă trăiește de peste doi ani după gratii, Elena Udrea are de ce să fie mândră. Iubitul ei, Adrian, știe cum să-i aline dorul. Dorul de el, dorul de fetița lor, Eva – Maria, care vara aceasta a absolvit grădinița și care se pregătește, din septembrie, să înceapă cursurile în clasa pregătitoare.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, este un bărbat model. Dincolo de afacerile care îi merg strună, este un tată dedicat și un partener care, în ciuda depărtării, nu a lăsat nicio secundă posibilitatea să apară bârfe, de când fosta blondă de la Cotroceni a ajuns după gratii.

Iubitul Elenei Udrea, Adrian, știe să-i aline dorul

Elena Udrea era înnebunită după mare. Nu rata niciun an în care să nu facă un adevărat turneu pe litoral. Mergea la Mamaia, la Năvodari, la Sulina. Fostul ministru al Turismului din România, a ajuns la închisoare pe 7 aprilie 2022. Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu în controversatul dosar „Gala Bute”.

Adrian Alexandrov a plecat din nou în vacanță, în Deltă, cu fiica sa și a Elenei Udrea (Instagram)

De atunci e nevoită să fie departe de tot ce îi e mai drag: fiica, iubitul, marea. Adrian Alexandrov știe însă cum să îi mai aline dorul. O duce pe fiica lor în toate locurile iubite de celebra ei mamă. Postează imagini inclusiv pe rețelele sociale, astfel încât și Elena, de după gratii, să le poată vedea.

Șefii Penitenciarului Târgșor încalcă legea cu bună știință

Elenei Udrea îi sunt încălcate drepturile în penitenciar. Deși, conform legii, fiind mamă, dar și având în vedere pedeapsa  și comportamentul exemplar din detenție, ar fi avut de mult timp deja dreptul la permisii, șefii penitenciarului îi refuză constant acest drept.

Eva – Maria, fetița pe care o are cu partenerul său, Adrian Alexandrov, crește în absența mamei. Ele două se văd numai atunci când le permite programul de vizită al Penitenciarului Târgșor.

Elena Udrea iubea litoralul. Acum se bucură doar să vadă fotografii cu fiica ei, acolo (Arhivă)

Șefii penitenciarului Târgșor i-au refuzat Elenei Udrea fiecare cerere de permisie. Politiciana  a ajuns să lipsească de la cele mai importante și emoționante momente din viața fiicei sale. Deși, conform legii, ar avea dreptul să primească permisie să iasă temporar din penitenciar, Elenei Udrea nu i se dă voie.

Amintim că inclusiv Gigi Becali a menționat public, de multe ori, că Elena Udrea are dreptul prin lege la permisii de ieșire din penitenciar, ca să petreacă 1-2-3 zile cu fetița minoră și cu familia. Latifundiarul știe acest lucru din propria experiență, fiindcă și el a făcut astfel de demersuri în perioada în care a fost închis.

„Nu am putut să îi fiu alături fetiței mele, niciodată în doi ani și jumătate”

Însă, Elenei Udrea, de fiecare dată când a depus o cerere în acest sens, i s-a refuzat o permisie. Nici de ziua fetiței, șefii penitenciarului nu i-au dat voie să iasă. Din acest motiv, fostul ministru al Turismului a și dat în judecată, anul acesta, instituția de detenție unde își ispășește pedeapsa.

Amintim că, recent, Elena Udrea a postat pe Facebook o imagine de la serbarea de sfârșit de an la grădinița fiicei sale. „Eva a sărbătorit primul ei eveniment social important, terminarea grădiniței, etapă esențială în dezvoltarea psiho – emoțională a fiecărui om. A fost singurul copil a cărui mămică a lipsit. Nu am putut să îi fiu alături fetiței mele, așa cum nu i-am fost niciodată în ultimii doi ani și jumătate.

În mod incredibil, nu doar că stau în continuare ilegal în pușcărie, executată de Kovesi-Coldea, dar continuă și abuzul pe care omul lor din fruntea ANP, Dan Halchin, îl face, refuzându-mi permisia pentru a fi cu fetița mea măcar câteva ore la evenimentele importante din viața unui copil de 5 ani”, a scris fostul ministru pe pagina sa de socializare.

Udrea acuză „statul paralel” de abuzuri împotriva sa

În continuare, Elena Udrea a criticat dur autoritățile în postarea sa.

„Accentuez „incredibil” pentru că se întâmplă chiar și acum, când întreaga țară asistă la deconspirarea și destructurarea puterii oculte care a manevrat România ultimilor cincisprezece ani, folosindu-se de justiție.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, încearcă să se bucure de vară și să își aline dorul de ea, în vacanță (Instagram)

Statul paralel construit de Coldea – Kovesi – Dumbravă în interes propriu de bani și putere #rezistă prin oamenii pe care și i-au implantat în fruntea instituțiilor, așa cum este acest Dan Halchin aflat în ANP din vremea lui Macovei. Sub conducerea lui, țintele statului paralel au fost torturate psihic și fizic în pușcării, unii chiar au murit: Mustață, Adamescu, Mecinicopschi, Obreja și alții mai puțin cunoscuți. Foarte ciudat este că Gorghiu îl susține în continuare în frunte, așa cum l-a susținut și Predoiu. Oare de ce?!?

Degeaba tot efortul presei de a dezvălui ilegalitățile și abuzurile statului paralel, dacă politicienii și instituțiile care ar trebui să acționeze pentru destructurarea acestuia și pedepsirea celor vinovați, fie stau ascunși de frică, fie încă îi protejează pe cei care încă sunt partea lui”, a mai menționat fostul politician.

Adrian Alexandrov are grijă să îi dea motive de bucurie fiicei

În timp ce mama ei este la închisoare, Eva – Maria se bucură de vacanța de vară. Deja tatăl ei a „furat startul” cu mai multe weekend-uri petrecute la Sulina și în Delta Dunării, de unde, săptămânile trecute, a distribuit imagini adorabile cu fiica sa. Acum a dus-o pe micuță în locul unde Dunărea se varsă în Marea Neagră. El s-a plimbat cu barca, în compania unui prieten, fetița a alergat pe plajă bucurându-se de frumusețea naturii și de soare.

Eva – Maria, fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov se bucură de o nouă vacanță la mare (Instagram)

Adrian Alexandrov, partenerul Elenei Udrea, rămâne un exemplu de bărbat atent. Prin tot ce face dovedește că dragostea lui față de fostul ministru este la fel de mare precum la începutul relației. I-a fost alături la bine, i-a rămas fidel la greu.

Acasă, este tată și mamă pentru fiica lor și face în așa fel încât micuța să nu aibă motive imense de suferință după mama sa pe care o vede destul de rar. 

Ultima decizie a Curții Supreme

Amintim că Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat pronunțarea unui verdict privind cererea de revizuire a dosarului Elenei Udrea în cazul „Gala Bute”. Data stabilită a fost 16 septembrie, conform minutei instanței. Această cerere de revizuire vine în contextul în care Elena Udrea contestă condamnarea definitivă la 6 ani de închisoare, pe care o ispășește în prezent.

Prin această revizuire, fostul ministru al Turismului speră în reducerea pedepsei sau chiar eliberarea ei, fiindcă ancheta DNA nu a putut dovedi clar că ea a luat bani drept mită pentru organizarea galei respective.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre