Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Udrea, din nou pedepsită de șefii penitenciarului. Ce i-au făcut de data asta

Elena Udrea, din nou pedepsită de șefii penitenciarului. Ce i-au făcut de data asta
De când a fost încarcerată, Elena Udrea trăiește și drama de a fi departe de fiica ei. Eva Maria, fetița pe care o are cu partenerul său, Adrian Alexandrov, crește în absența mamei. Ele două se văd numai atunci când le permite programul de vizită al Penitenciarului Târgșor.

Elena Udrea trăiește momente de tristețe și bucurie, se uită la fotografiile și filmările cu fiica ei și plânge și râde în același timp. Sunt lacrimi de tristețe pentru că a fost din nou pedepsită de șefii penitenciarului. Aceștia au făcut-o să lipsească de la cele mai importante și emoționante momente din viața fiicei sale. Deși, conform legii, ar avea dreptul să primească permisie să iasă temporar din penitenciar, Elenei Udrea nu i se permite acest lucru, în ciuda cererilor repetate.

Amintim că inclusiv Gigi Becali a menționat public, de foarte multe ori, că Elena Udrea are dreptul prin lege la permisii de ieșire din penitenciar, ca să petreacă 1-2-3 zile cu fetița minoră și cu familia. Latifundiarul știe din propria experiență, fiindcă și el a făcut demersuri când a fost închis.

Însă, Elenei Udrea, de fiecare dată când a depus o cerere în acest sens, i s-a refuzat mereu o permisie. Nici de ziua fetiței, șefii penitenciarului nu i-au dat voie să iasă. Din acest motiv, fostul ministru al Turismului a și dat în judecată, anul acesta, instituția de detenție unde își ispășește pedeapsa.

Elena Udrea: „A fost singurul copil a cărui mămică a lipsit”

Elena Udrea a distribuit pe Facebook o imagine cu fiica sa și a lui Adrian Alexandrov la absolvirea grădiniței. Micuța poartă capă albastră și tocă de absolvent. Radiază de fericire, pentru că anul următor va merge la școală, în clasa pregătitoare. Toate mămicile colegilor și colegelor ei au participat la serbare, însă nu și Elena Udrea. Din nou nu i s-a permis să părăsească incinta, fiind pedepsită.  

Elena Udrea suferă după gratii: a fost singura mamă care nu a participat la serbarea de absolvire a grădiniței unde a învățat fiica sa (Facebook)

„Eva a sărbătorit primul ei eveniment social important, terminarea grădiniței, etapă esențială în dezvoltarea psiho – emoțională a fiecărui om. A fost singurul copil a cărui mămică a lipsit. Nu am putut să îi fiu alături fetiței mele, așa cum nu i-am fost niciodată în ultimii doi ani și jumătate.

În mod incredibil, nu doar că stau în continuare ilegal în pușcărie, executată de Kovesi-Coldea, dar continuă și abuzul pe care omul lor din fruntea ANP, Dan Halchin, îl face, refuzându-mi permisia pentru a fi cu fetița mea măcar câteva ore la evenimentele importante din viața unui copil de 5 ani”, a postat fostul ministru pe pagina sa de socializare.

Udrea acuză „statul paralel” de abuzuri comise împotriva sa

Adrian Alexandrov și Eva
Partenerul Elenei Udrea i-a adus fiicei sale, care a absolvit grădinița, flori la ceremonie (Instagram)

În continuare, Elena Udrea a criticat dur autoritățile în postarea sa.

„Accentuez „incredibil” pentru că se întâmplă chiar și acum, când întreaga țară asistă la deconspirarea și destructurarea puterii oculte care a manevrat România ultimilor cincisprezece ani, folosindu-se de justiție.

Statul paralel construit de Coldea – Kovesi – Dumbravă în interes propriu de bani și putere #rezistă prin oamenii pe care și i-au implantat în fruntea instituțiilor, așa cum este acest Dan Halchin aflat în ANP din vremea lui Macovei. Sub conducerea lui, țintele statului paralel au fost torturate psihic și fizic în pușcării, unii chiar au murit: Mustață, Adamescu, Mecinicopschi, Obreja și alții mai puțin cunoscuți. Foarte ciudat este că Gorghiu îl susține în continuare în frunte, așa cum l-a susținut și Predoiu. Oare de ce?!?

Degeaba tot efortul presei de a dezvălui ilegalitățile și abuzurile statului paralel, dacă politicienii și instituțiile care ar trebui să acționeze pentru destructurarea acestuia și pedepsirea celor vinovați, fie stau ascunși de frică, fie încă îi protejează pe cei care încă sunt partea lui”, a mai menționat fostul politician.

Lacrimi de tristețe și de bucurie

Fostul ministru al Turismului poate fi alături de fiica sa în acest moment doar sufletește. Ei nu i se permite să i se alăture copilului în aceste momente speciale pentru orice mamă.

În timp ce mama ei este la închisoare, Eva Maria se bucură de vacanța de vară. Deja tatăl ei a „furat startul” cu mai multe weekend-uri petrecute la Sulina și în Delta Dunării, de unde, săptămânile trecute, a distribuit imagini adorabile cu fiica sa.

Adrian Alexandrov a început deja escapadele de vară alături de fiica sa. Ei au fost de mai multe ori la Sulina (Instagram)

Adrian Alexandrov, partenerul Elenei Udrea, rămâne un exemplu de bărbat atent. Prin tot ce face dovedește că dragostea lui față de fostul ministru nu are limite. I-a fost alături la bine, i-a rămas fidel la greu, de când este închisă.

Acasă, este tată și mamă pentru fiica lor și face în așa fel încât micuța să nu aibă motive imense de suferință după mama sa pe care o vede destul de rar.  El a înscris-o pe Eva Maria la o grădiniță privată, iar la ceremonia de încheiere a cursurilor i-a dus micii absolvente un buchet de flori pentru a o felicita.

Ultima decizie a Curții Supreme în cazul Gala Bute

Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat pronunțarea unui verdict privind cererea de revizuire a dosarului Elenei Udrea în cazul „Gala Bute” pentru data de 16 septembrie, conform minutei instanței. Această cerere de revizuire vine în contextul în care Udrea contestă condamnarea definitivă la 6 ani de închisoare, pe care o ispășește în prezent.

Prin această revizuire, Elena Udrea speră în reducerea pedepsei sau la eliberarea ei, fiindcă ancheta DNA nu a putut dovedi clar că ea a luat bani pentru organizarea galei.

Surse foto: Instagram, Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri