Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Loredanei Groza și-a serbat ziua de naștere. Vedeta i-a făcut o surpriză în miez de noapte

Fiica Loredanei Groza și-a serbat ziua de naștere. Vedeta i-a făcut o surpriză în miez de noapte
Bucurie mare în familie Loredanei Groza. Elena, fiica ei, a împlinit 24 de ani, iar mama a sărbătorit-o.

Loredana Groza are o mândrețe de fată care-i face viața mai frumoasă. Tânăra a împlinit 24 de primăveri.

Fiica Loredanei Groza și-a serbat ziua de naștere. Vedeta i-a făcut o surpriză în miez de noapte

Jurata de la X Factor i-a făcut o surpriză neașteptată fiicei sale, Elena, care a făcut 24 de ani. Vedeta i-a comandat un tort superb și, alături de familie și prieteni, i-a făcut cele mai frumoase urări tinerei, care a fost extrem de bucuroasă. „La mulți ani, Elena! Te iubește mami mult! (…) Să vină șampania! Mulți ani trăiască! (…) Să treci toate examenele vieții cu zâmbetul pe buze, cum ne-ai obișnuit.(…)”, au fost cuvintele Loredanei Groza.

Elena e pasionată de modă, scrie poezii și citește Shakespeare

Cu ceva timp în urmă, Loredana și-a luat fiica și au fost alături de Cătălin Botezatu la Paris Fashion Week alături de Cătălin Botezatu, dar și de fiica ei. Elenei îi place să fie cât mai discretă cu viața ei personală, deși e producător la unul dintre cele mai importante radio-uri din România.

Sursele spun că este pasionată de modă, la fel ca celebra ei mamă, scrie poezii și adoră să-l citească pe Shakespeare. „Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, a declarat Elena cu ceva timp în urmă.

Ce relație este între cele două frumuseți

Într-un interviu pentru revista Viva, Loredana Groza a vorbit despre ce relație extraordinară are cu fiica sa. „Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei”, s-a destăinuit blonda.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre