Loredana Groza a comis-o iar. Imagine de palpitații și infarct – Exclusiv

Loredana Groza a comis-o iar. Imagine de palpitații și infarct – Exclusiv
Loredana Groza arată demențial de bine, sunt de acord toți bărbații și toate femeile. Primii au avut parte de o surpriză.

Toată lumea știe că Loredana Groza este extrem, de atentă la modul în care apare,  în public sau pe scenă. Are mereu ținute ireproșabile. Chiar și cele foarte tinerești și care lasă mult trup la vedere. Adevărul este că, la 51 de ani, Loredana are cu ce se lăuda. Corpul ei, antrenat constant  în sala sau pe terenul de sport, arată impecabil. Mulți ar spune că arată mult mai bine decât modelele filiforme care defilează pe catwalk.

Lori s-a inspirat din năvoadele pescarilor pentru ultima ținută

În timp ce  multe femei o invidiază, pe drept cuvânt, pentru felul în care arată,  mai tonifiată decât o puștoaică, la cei peste 50 de ani ai ei, bărbații leșină ori de câte ori Loredana Groza îi încântă cu câte o postare mai deocheată. La fel s-a întâmplat și în acest weekend, când Lori a ajuns în Cazanele Dunării, în zona clisurii. Ea a concertat la una din cele mai cunoscute și apreciate pensiuni din zonă.

În ton cu locul în care a ajuns, Loredana Groza a făcut și o ședință foto ad-hoc, iar ținuta pe care a ales-o le-a dat șocuri electrice privitorilor. Loredana s-a îmbrăcat, în măsura în care putem spune că era „îmbrăcată”, într-o rochie din plasă. Sau un năvod de pescar, căci arată la fel și lasă vederii la fel de mult, ambele variante.

Ținuta „dezbrăcată” a Loredanei Groza arată tot

Loredana Groza și-a etalat sânii generoși, pe sub o cămașă cu model de camuflaj, descheiată bine și legată în talie, purtată peste plasa transparentă. Pare, din imagini, că singura piesă de îmbrăcăminte care o acoperă real e o pereche de slipi model brazilian, de culoare neagră. Într-o serie de imagini distribuite pe contul ei de Instagram, Loredana Groza le arată fanilor ei cât de bine stă cu „dotările” posterioare, imagini care s-au bucurat de mii de aprecieri într-un timp record.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Sursa foto: Instagram