Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Florin Salam și-a prins bărbatul cu mesaje către o altă femeie. Ce se întâmplă cu artista

Fiica lui Florin Salam și-a prins bărbatul cu mesaje către o altă femeie. Ce se întâmplă cu artista
De șapte ani, Betty Salam și Cătălin Vișănescu sunt împreună la bine și la greu. Ceva a intervenit între cei doi.

Betty Salam este o femeie fericită și împlinită, mai ales de când a venit pe lume fiul său, Matthias Ștefan.

Fiica lui Florin Salam și-a prins bărbatul cu mesaje către o altă femeie. Ce se întâmplă cu artista

În orice relație, există și momente bune și momente grele. Și Betty Salam a trecut prin așa ceva cu soțul ei, iar artista a pus piciorul în prag și a plecat de acasă. Invitată în podcas-ul Oanei Radu, ea a povestit despre momentul în care s-a certat cu soțul ei și s-a dus direct la tatăl ei, pentru că avea mare nevoie de liniște. Aces lucru s-a întâmplat înainte ca micuțul să vină pe lume.

„Eu sunt genul de persoană care nu iartă”

Înainte să am copil… Ne certam din chestii prostești și am plecat de acasă. El se juca pe playstation și nu suport să mă cert singură. M-am dus la tata. El se uita la mine, eu la el. Tatăl meu, când mă vede supărată, mă face să râd și ador chestia asta. (…)  L-am prins cu mesaje, dar astea sunt trecătoare. Eu sunt genul de persoană care nu iartă. Că văd un mesaj, asta nu e motiv pentru care trebuie să divorțăm’’, a mai spus Betty.

Betty Salam a recunoscut că îi plac femeile

De asemenea, Betty a recunoscut că îi plac femeile și a afirmat că e o persoană asumată și că își dă seama că va fi judecată pentru aceste afirmații. „Da îmi plac și am spus asta. Eu îmi asum. N-a fost una singură. Sunt o persoană foarte sinceră și oamenii care mă apreciază și mă urmăresc știu lucrul ăsta despre mine. Eu nu mă pot feri, pentru că îmi asum ceea ce spun. Femeile sunt atât de frumoase, încât n-ai cum să spui că nu-ți plac.

La noi în România trebuie să-ți asumi foarte mult ceea ce spun eu acum. Eu îmi asum și nu sunt singura. Sunt alte probleme mai grave în România decât problema mea, decât plăcerea mea. Oamenii nu se așteptau la lucrul ăsta de la mine. Sunt o persoană foarte deschisă, trăiesc momentul, îmi place viața, îmi place să mă distrez, îmi place să-mi asum, îmi place să fiu eu.”, a recunoscut Betty Salam.

Sursă foto: ciao

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre