Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Ilie Năstase a dat 19 examene ca să-i calce pe urme prințului William

Fiica lui Ilie Năstase a dat 19 examene ca să-i calce pe urme prințului William
Emma, fiica cea mică a lui Ilie Năstase, calcă pe urmele cuplului regal William-Kate, iar părinții sunt mândri de ea. Tânăra va pleca departe de casă, la fel ca sora ei mai mare.

Fiica lui Ilie Năstase își face părinții mândri. Tenismanul are cinci copii din trei căsnicii diferite: pe Nathalie, în vârstă de 49 de ani, din căsnicia cu belgianca Dominique Grazia, Nicholas (37 de ani) și Charlotte (34 de ani), copiii adoptați din căsnicia cu Alexandra King și pe cele două fiice din căsnicia cu Amalia Năstase, Alessia (20 de ani) și Emma, în vârstă de 18 ani. 

Ilie Năstase și Amalia au divorțat în urmă cu 14 ani, însă amândoi se ocupă de creșterea celor două fiice, Alessia și Emma. Alessia, fiica cea mare a celor doi, studiază design-ul la Paris, în cadrul prestigioasei Școli de Design Parsons. Emma a absolvit și ea liceul, astfel că, la fel ca sora sa, a ales să studieze în afara granițelor țării. 

Emma Năstase, admisă la universitatea unde au studiat Prințul William și Kate Middleton 

Fiica cea mică a lui Ilie Năstase a fost admisă la Universitatea St. Andrews din Scoția, acolo unde s-au cunoscut și au studiat prințul William și Kate Middleton. Conform mamei sale, tânăra va studia antropologie, sociologie și economie: „Emma a fost acceptată la St. Andrews în Scoția, universitatea pe care au urmat-o Kate și Prințul Wiliam. Va face antropologie, sociologie și economie”, a transmis Amalia Năstase. 

Emma Năstase a absolvit liceul și va studia la Universitatea St. Andrews din Scoția
Foto: Instagram

Amalia Năstase a postat și o fotografie de la absolvirea Emmei, mărturisind cât de mândră este de fiica ei: „Ultima zi de școală pentru iubita mea. Suntem atât de mândri de tine, iubita mea, ești un copil extraordinar și te iubim enorm. Nu știu când au trecut anii, dar parcă ieri intrai la grădiniță și acum te pregătești să mergi la universitate”. 

Taxa de școlarizare la St. Andrews nu este deloc de neglijat 

Pentru a se putea califica pentru intrarea la universitate, Emma a trebuit să susțină 19 examene, conform mamei sale: „Emma a terminat, în sfârșit, examenele de Bacalaureat. A avut de susținut 19 examene și a și ‘graduat’ liceul, adică l-a terminat. A avut petrecerea și ceremonia. E foarte mult de învățat, mai ales în ultimii ani, în anii de liceu și Bacalaureatul acesta, să dai 19 examene, este greu”, a declarat Amalia Năstase pentru o publicație. 

Atât Emma, cât și Alessia Năstase studiază în afara granițelor țării
Foto: Instagram

Universitatea St. Andrews este recunoscută ca fiind una de prestigiu, mai ales că William și Kate au studiat acolo, dar nu numai. Astfel, taxa de școlarizare pentru străini pornește de la 28.000 de lire sterline pe an, conform site-ului oficial al instituției. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre