Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Robert De Niro, declarații dure privind moartea fiului său

Fiica lui Robert De Niro, declarații dure privind moartea fiului său
După ce a fost pusă la colț de internauți care au criticat-o pentru că nu a avut grijă de fiul său, Drena De Niro a transmis un mesaj lung pe contul de socializare.

Drena De Niro susține că fiul său nu a fost avertizat de nimeni privind nenorocirea care s-ar putea întâmpla ca urmare a consumului de pastile cu fentanil.

Fiica lui Robert De Niro e supărată că „s-au spus prea multe lucruri despre moartea fiului ei” și menționează că tânărul a suferit enorm în timpul pandemiei de coronavirus. Atunci a dezvoltat această dependență, din cauza căreia și-a găsit sfârșitul. „Leo nu a fost avertizat de nimeni cu privire la pericolele din spatele acestor pastile cu fentanil. I s-a spus doar să nu ia prea multe”, a explicat femeia, care spune că cel mai bine ar fi ca aceste medicamente să nu mai existe pe piață.

„Sper ca publicitatea adusă de moartea fiului meu să aducă în atenție cât de serioase sunt problemele psihice”

De asemenea, îndurerata mamă i-a făcut „ignoranți” pe care au învinovățit-o pentru faptul că nu a avut grijă așa cum trebuie de fiul său. Mai mult, Drena De Niro a făcut un apel, subliniind faptul că persoanele care au probleme de sănătate mintală trebuie ajutați, nu dați la o parte din societate.

Moartea lui Leandro De Niro a lăsat familiei inima sfâșiată

„Sper ca publicitatea adusă de moartea fiului meu să aducă în atenție cât de serioase sunt problemele psihice și cât de multe vieți ale unor oameni tineri sunt irosite prea devreme. Sper ca trecerea lui în neființă să aducă mai multă empatie, înțelegere și suport al familiilor și oamenilor care se confruntă cu probleme ce țin de sănătatea psihică”, a spus fiica lui Robert De Niro.

Care a fost cauza morții lui Leandro

Potrivit informațiilor oferite de People, nepotul lui Robert De Niro s-a stins din viață ca urmare a unei supradoze accidentale de droguri. El a fost găsit fără suflare în casa sa din New York.

Conform medicului legist, moartea lui s-a instalat ca urmare a efectelor toxice a substanțelor fentanil, bromazolam, alprazolam, 7-amino clonazepam, ketamină și cocaină. „Cineva i-a vândut pastile cu fentanil. Așa că vă spun celor care vindeți și consumați aceste porcării, băiatul meu s-a dus pentru totdeauna”, și-a strigat atunci Drena durerea pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre