Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Romică Țociu, „singura din familie care învață”. Actorul e cel mai mândru tătic

Fiica lui Romică Țociu, „singura din familie care învață”. Actorul e cel mai mândru tătic
Romică Țociu are tot ce-și poate dori un bărbat să fie fericit. O carieră extraordinară, o familie minunată și doi îngeri. Fetița sa, Daria îi calcă pe urme și, mai în glumă, mai în serios, mama spune că este „singura din familie care învață”.

Fata lui Romică Țociu a fost îndrăgostită de mică de meseria tatălui său și a ținut să-i calce pe urme. Tânăra e studentă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, iar mama, care o adoră, spune, mai în glumă, mai în serios, că fata ei e „singura din familie care învață”.

Copiii trebuie să aibă „propria identitate”

Romică Țociu și Nicoleta au fost întotdeauna alături de copiii lor, Daria și Cătălin, i-au sprijinit cu tot ce au avut nevoie, însă nu le-au impus nimic. Actorul a mers mereu pe principiul că un copil trebuie să aibă „propria identitate” și să-și aleagă drumul pe care-l dorește.

Cătălin iubește la nebunie gastronomia și își dorește o afacere în acest domeniu, iar Daria îi calcă pe urme celebrului său tată. Fetița iubește atât de mult actoria încât merge la cursuri de teatru de la șapte ani.

Romică Țociu: „Singura din familie care învață”

Romică Țociu și fiica lui, Daria

Romică menționează că niciodată nu și-a împins copiii de la spate, dar e cel mai mândru părinte când vede cât de frumos au crescut. „Daria este o luptătoare, a învățat bine întotdeauna… Nevastă-mea a spus că asta-i singura din familie care învață”, a spus vedeta cu ceva timp în urmă. Jumătate din visul Dariei s-a împlinit, este studentă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, iar viitorul sună bine pentru tânără.

„Trebuie să faci lucruri mărețe ca să ajungi la ea”

Integră, așa cum o definește tatăl său, Daria și-a luat permisul cu ceva timp în urmă, iar tatăl i-a făcut un cadou care a bucurat-o enorm: o mașină. Actorul a mărturisit și faptul că fetița lui e mult mai calculată decât Cătălin, „nu poți să o iei în brațe ușor sau să o pupi ușor. (…) Nu iese cu oricine. Trebuie să faci lucruri mărețe pentru a ajunge la ea”.

Pe 17 iunie, Daria și-a serbat ziua de naștere, iar actorul a postat o fotografie cu frumoasa lui fată și un mesaj: „La mulți ani, iubita mea și îți mulțumim pentru toate bucuriile făcute în viața asta! Te iubim, mama și tata!”, au fost cuvintele emoționante ale artistului.

Cătălin a moștenit talentul culinar

Romică și Cătălin au făcut furori la America Express

Dacă Daria a moștenit talentul artistic al tatălui, Cătălin l-a luat pe cel culinar. Pentru că, modest așa cum îl știm, Țociu a mărturisit la un moment dat că gătește „magistral”. Băiatul lui Țociu a participat la emisiunea Chefi la cuțite și visează că viața îi va împlini un mare vis și își va deschide propria afacere în domeniu.

Tată și fiu au plecat și în aventura vieții, la America Express, iar cei doi au descoperit „lucruri noi unul la celălalt, e o mare surpriză băiatul meu pentru mine”.

Gulașul, preparatul care l-a consacrat pe Țociu

Romică Țociu recunoaște că preparatul extraordinar după care salivează toți prietenii este gulașul, „pe care îl fac fenomenal”. Dar mai are un as în mânecă, e vorba de ciorba de coada de vită, „acrită cu borș, care este faimoasă”. Și nu ratează nici o ocazie să o gătească atunci când se întâlnește cu gașca de prieteni, „cumetrii, cu Bittman, Tavi Clonda, Mitoșeru, Connec-R”.

Sursă fotoa: facebook, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre