Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica unui actor celebru a ajuns să se dezbrace pe bani. E adolescentă și seamănă leit cu tatăl ei la comportament

Fiica unui actor celebru a ajuns să se dezbrace pe bani. E adolescentă și seamănă leit cu tatăl ei la comportament
Celebrul actor Charlie Sheen dă vina pe fosta sa soție, Denise Richards, după ce fiica lor mai mare, Sam „Sami” Sheen, și-a deschis o pagină pe OnlyFans. Aceasta are doar 18 ani.

Fosta vedetă din „Doi bărbați și jumătate”, acum  în vârstă de 56 de ani, povestește pentru publicația Page Six drama prin care trece cu fiica sa adolescentă. Charlie Sheen nu este deloc fericit că puștoaica a găsit un mod aparte de a-și face rost de bani de buzunar. Ea se dezbracă, pentru plăcerea adulților.

„Acum are 18 ani și locuiește cu mama ei.  Acest lucru nu s-a întâmplat cât a locuit sub același acoperiș cu mine. Nu accept acest lucru, dar din moment ce nu pot preveni, nu prea am ce sa fac. Am îndemnat-o să-și păstreze eleganța, creația și să nu-și sacrifice integritatea”, spune actorul.

Puștoaica de 18 ani promite să se dezbrace de 2 – 3 ori săptpmânal

Sami, care a împlinit 18 ani în martie, și-a anunțat afacerea pentru adulți luni, pe Instagram, unde s-a expus într-un costum de baie, îndemnându-și urmăritorii: „dați click pe linkul din biografia mea dacă vrei să vezi mai multe 💋”. De acolo ei sunt redirecțoionați pe contul Only Fans al tinerei.

„Afacerea” care este adesea folosită pentru a posta fotografii și videoclipuri nud sau parțial nud contra-cost, spune: „Hei 😉 abonează-te pentru a vedea conținut exclusiv 💋 😏”.

Sami a promis, că va încărca „conținut nou de 2-3 ori pe săptămână” și și-a încurajat abonații să discute cu ea în privat. După ce a apărut vestea, mama ei, în vârstă de 51 de ani, a spus în exclusivitate, pentru sursa citată: „Sami are 18 ani. Tot ce pot face ca părinte este să o ghidez și să am încredere în judecata ei.”

Relație apropiată cu mama

Denise Richards, i-a dedicat fiicei sale o postare pe Instagram, spunându-i că o iubește „necondiționat” și că se simte „foarte binecuvântată și recunoscătoare” că îi este mamă. Apoi, luna trecută, cele două au petrecut împreună Ziua Mamei.

„La mulți ani de ziua mamei!!”, a scris Sami, care a postat imagini cu momente petrecute împreună.  „Te iubesc atât de mult, mamă.  Nu ai idee cât de recunoscătoare sunt că te am în viața mea 💗💐🥂.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sami sheen (@samisheen)

Denise Richards și Charlie Sheen s-au căsătorit în 2002, dar relația lor nu a mers.

Câte relații a avut „infamul playboy” din „Doi bărbați și jumătate”

Charlie, „infamul playboy” din „Doi bărbați și jumătate”, s-a căsătorit cu actrița Brooke Mueller în 2008, dar au divorțat în 2011. El și Mueller, în vârstă de 44 de ani, au gemeni – în vârstă de 13 ani, Bob și Max. Charlie s-a căsătorit mai apoi cu Aaron Phypers în 2018.

Actorul mai are un copil, Cassandra Estevez, născută în 1984, iar mama ei este Paula Speert, iubita lui din perioada liceului.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre