Simona Ionescu / Redactor Șef

Filmare recentă cu Bruce Willis. Ce ravagii face boala de care suferă

Filmare recentă cu Bruce Willis. Ce ravagii face boala de care suferă
Îndrăgitul actor  Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență, anul trecut, iar de atunci toți fanii îngrijorați de starea acestuia și de faptul că starea sa de luciditate se degradează pe zi ce trece. Familia îi e foarte aproape actorului și, nu de puține ori, fiicele sau chiar fosta soție, Demi Moore, împărtășesc imagini cu acesta.

O filmare recentă cu Bruce Willis arată ce ravagii face boala de care suferă acesta. Imaginile au fost împărtășite de fiica sa, Scout LaRue Willis, după reuniunea familiei de  joi, de Ziua Recunoștinței. Aceasta a împărtășit o serie de fotografii și două filmări cu tatăl său, ultima datând de la aniversarea acestuia din luna martie. În primele imagini, surprinse joi, tânăra îi întinde mâna și se poate vedea reacția actorului care pare pierdut și aproape indecis dacă să îi țină mâna în mâna lui, sau nu.

Boala de care suferă Bruce Willis face ravagii

Actorul hollywoodian Bruce Willis se luptă cu demența frontotemporală. Așa cum s-a aflat anul trecut, când boala a fost anunțată public, aceasta, încet, îi distruge capacitatea intelectuală. Deprecierea stării actorului este din ce în ce mai vizibilă, de altfel, așa cum se poate observa din imaginile pe care familia le arată cu el.

@smoothradio Bruce Willis has always been very close with his daughters 💜 (📷: scoutlaruewillis) #brucewillis #brucewillisfan #brucewillisfamily ♬ Gentle and warm background piano(1262846) – Noru

Actorul este înconjurat de toată dragostea familiei actuale și a fostei soții, care, nu de puține ori, se alătură „clanului” Willis, pentru a-i fi aproape celebrului actor. Din căsătoria cu Demi Moore, Bruce Willis are  trei fiice adulte, Rumer, Tallulah, Scout LaRue, fiind deja bunic. Din 2009, Bruce Willis este căsătorit cu Emma Heming, împreună cu care mai are două fiice, mai mici, Mabel și Evelyn, de 10, respectiv 8 ani.

Familia actorului face scut în jurul acestuia

La începutul anului, familia lui Bruce Willis a dezvăluit diagnosticul despre boala sa, publicând o declarație emoționantă. „Bruce a găsit întotdeauna bucurie în viață – și i-a ajutat pe toți cei pe care îi cunoaște să facă același lucru. A însemnat enorm să vedem că acest sentiment de grijă a avut ecou.

Am fost atât de mișcați de dragostea pe care ați împărtășit-o cu toții pentru dragul nostru soț, tată și prieten în această perioadă dificilă. Compasiunea, înțelegerea și respectul vostru continuu ne vor permite să îl ajutăm pe Bruce să trăiască o viață cât mai plină”, a arătat familia actorului.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre