Simona Ionescu / Redactor Șef

Finala „Chefi la cuțite” 2020. În ce zi aflăm câștigătorul spectaculosului concurs

Finala „Chefi la cuțite” 2020. În ce zi aflăm câștigătorul spectaculosului concurs
Informația momentului pentru toți fanii emisiunii „Chefi la cuțite”:aflăm câștigătorul pe 16 decembrie. În concurs au rămas  nouă concurenți.

Au fost sute de candidați în preselecții, dar au rămas doar nouă. ”Nu-mi vine să cred că sunt în Top 10 de la Chefi la cuțite! Mi-am depășit statutul de gospodină!”, a spus Claudia Radu, plângând continuu când a aflat că intră în semifinale.

Finala „Chefi la cuțite” 2020, amânată.  Aflăm câștigătorul pe 16 decembrie

Sezonul 8 al emisiunii ”Chefi la cuțite” a fost unul savuros din toate punctele de vedere, dar aventura culinară se apropie cu pași repezi de final. Ultimele ediții vor fi difuzate luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Marea finală „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8, are loc în data de 16 decembrie, deși inițial era anunțată pentru 15 decembrie.

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost cel mai lung dintre toate, dar și cel mai frumos, potrivit unor declarații făcute chiar de către Cătălin Scărlătescu, la degustarea rețetelor pregătite în ultima probă de duel.

Bucătari și pasionați de gătit din toată țara s-au înscris la preselecții. Unii, extrem de determinați, au înfruntat chiar și pericolul reprezentat de pandemie și statul în carantină timp de paisprezece zile, totul pentru a ajunge la audiții. Au rămas doar nouă. ”Nu-mi vine să cred că sunt în top zece de la Chefi la cuțite! Mi-am depășit statutul de gospodină!”, a spus Claudia Radu, plângând continuu când a aflat că intră în semifinale.

Cine se află în Top la ”Chefi la cuțite”

Nouă concurenți se vor duela în semifinală, însă în finală vor ajunge doar șase dintre ei.

  • În echipa ”dungilor” a lui Sorin Bontea au rămas doar 3 concurenți: Adrian Luca, Maria Șandru și Ionuț Belei (cuțitul de aur).
  • La Chef Florin Dumitrescu, echipa bulinelor: Andrei Hîncu (Kani), Claudia Radu și Roxana Blenche.
  • Chef Cătălin Scărlătescu va intra în semifinală cu 3 concurenți: Cătălin Rizea, Cristian Boca (cuțitul de aur) și Paul Maxim.

Internauții o dau pe Roxana Blenche ca învingătoare, după ce aceasta a postat poze cu fața aurită. Însă, șanse o au toți cei rămași în cursă pentru că au dovedit talent și determinare.


Distracția de altădată și o explicație pentru bătăile din stradă. Radiografia vremurilor fără Covid

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre