Simona Ionescu / Redactor Șef

Finaliștii emisiunii „Te cunosc de undeva” au fost votați aseară. Patru echipe vor face show săptămâna viitoare

Finaliștii emisiunii „Te cunosc de undeva” au fost votați aseară. Patru echipe vor face show săptămâna viitoare
Se anunță o finală de cinci stele a sezonului cu numărul 19. Patru echipe vor începe să se pregătească mai bine ca niciodată pentru a câștiga premiul cel mare.

Primii finaliști ai serii au fost WRS și Emilian, care i-au lăsat uimiți pe jurați cu prestația lor extraordinară. Aceștia se vor duela cu Nicole și Juno, CRBL și Radu Țibulcă și Adda și Radu Bucălae, care au fost și câștigătorii semifinalei.

Ruleta a ales pentru finală din personajele pe care chiar ei le-au pus pe o listă atunci când au intrat în emisiune. Astfel, WRS și Emilian se vor transforma în regele muzicii, Michael Jackson, iar concurenții sunt convinși că vor „rupe”. Lui Nicole și Juno le-a picat pentru finală Rihanna și Jay-Z, iar vedetele au sărit în sus de bucurie, ambii spunând că iubesc din suflet aceste staruri.

CRBL și Radu Țibulcă în semifinală

La rândul lor, Adda și Radu Bucălae vor intra în finală în pielea lui Harry Styles. I s-a împlinit o dorință a Addei, care și-a dorit ca lui Radu să nu-i pice o femeie.  Ultimul personaj din finală care va fi întruchipat de CRBL și Radu Țibulcă este Eminem, iar vedetele sunt convinse că vor face față cu brio.

Pepe și frumoasa lui parteneră

Cei care nu sunt finaliști vor avea personaje grele de interpretat

Cei care nu au intrat în finală vor fi participanți, vor pregăti momente speciale și vor alege câștigătorul. Damian Drăghici alături de soția sa o vor interpreta pe Romica Puceanu care, a recunoscut artistul pentru prima dată, a fost mătușa lui. Anca Țurcașiu și Jean vor fi Fergie, iar cei doi au fost extrem de fericiți că au parte de un musical.

Valentin Sanfira în semifinală

Amna și Misha, care va fi alături de prietena și colega ei în marea finală vor avea se vor transforma în vedetele din formația La Bouche, extrem de cunoscută și apreciată în întreaga lume. Nu în ultimul rând Codruța Filip și Valentin Sanfira vor încerca să o readucă în memoria tuturor pe Mădălina Manole.

Valentin spune că soția lui a avut un tribut la Sala Palatului în memoria Mădălinei Manole, la care toată sala a plâns și e convins că așa se va întâmpla și pe scena „Te cunosc de undeva”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre