Simona Ionescu / Redactor Șef

Fițe aberante! Fetița unei celebrități a mers la grădiniță cu un ghiozdan de 12.000 de euro. Micuța a fost păzită de bodyguarzi

Fițe aberante! Fetița unei celebrități a mers la grădiniță cu un ghiozdan de 12.000 de euro. Micuța a fost păzită de bodyguarzi
Nimic nu întrece exagerările celor cu prea mulți bani, iar dovada incontestabilă vine de peste Ocean, unde fiica milionarei Kylie Jenner, una dintre surorile Kardashian, și-a trimis fiica la grădiniță cu un ghiozdan de peste 12.000 de euro.

Accesoriul arată banal, nu mulți și-ar fi dat seama cât de valoros este, însă mămica supervedetă i-a asigurat fiicei și bodyguarzi. Și asta nu e tot!
Kylie Jenner (23 de ani) a devenit milionară la doar 20 de ani, după ce și-a lansat o linie de produse cosmetice. Aceasta este la fel de excentrică precum și restul familiei din care se trage – Jenner și Kardashian și se pare că își educă fiica în același spirit.
Micuța Stormy Jenner, în vârstă de doi ani, a fost pregătită până la ultimul detaliu pentru prima ei zi de grădiniță.

Îmbrăcată cu haine de designer, cu bodyguarzi care o supraveghează 24 din 24, cu bone și alte ajutoare, micuța Stormy a avut și o piesă de senzație: un ghiozdan extrem de scump. Era imposibil să nu sară în ochi corpului didactic și celorlalți părinți.

Ea e mămica cea bogată!
Fata lui Kylie Jenner (23 de ani) a avut, în prima zi de grădiniță, un ghiozdan de 12.000 de dolari. Micuța Stormy, care are 2 ani și jumătate, a fost dotată de mama ei cu un ghiozdan Hermes de culoare roz, deși face cursurile de grădiniță de la distanță.

Mama ei celebră și bogată a vrut ca fetița să simtă emoția începerii grădiniței, chiar dacă va sta acasă. Stormy a sărit în sus de bucurie și a strigat: ”Prima zi de grădiniță, prima zi de grădiniță”. Și, colac peste pupăză, copila nici măcar nu a mers la grădiniță! Din cauza pandemiei, mama ei milionară i-a creat o grădiniță chiar în propria locuință.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre