Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Luminiței Anghel, de urgență pe masa de operație. David arată îngrozitor

Fiul Luminiței Anghel, de urgență pe masa de operație. David arată îngrozitor
David, fiul Luminiței Anghel, trece prin momente grele. Din cauza unei înțepături în deget, s-a ajuns la operație. Tânărul își plânge durerea pe contul de socializare.

David Pușcaș a postat un video pe contul de socializare din spital, în care își anunță fanii că va intra în operație. Fiul Luminiței Anghel e disperat.

„Risc să-mi pierd degetul”

„Bună seara, am ieșit ca să pot să vorbesc. Să nu vă panicați, că m-am panicat eu suficient. Voi fi operat. Nu pot să cred că m-am înțepat în deget cu un cercel, în unghie și de aici risc să-mi pierd degetul. Voi fi operat și sper să fie totul bine, Doamne ajută”, a fost anunțul lui David.

„Am trecut-o pe mama”

Cu ochii în lacrimi, David le-a spus fanilor săi că a trecut-o pe Luminița Anghel pe fișă, pentru ca medicii să știe la cine să apeleze dacă i s-ar întâmpla ceva mai rău. „Vreau să vă spun că am trecut-o pe mama… În caz că pățesc ceva, ea e trecută pe fișă. Așa că, mamă, dacă pățesc ceva, tu vei fi sunată. Cam atât am să vă spun. Nu știu când intru în operație, o să fie bine”, a spus David cu câteva ore în urmă.

Operația s-a terminat cu bine

Între timp tânărul a fost operat și a revenit cu un mesaj pentru cei care-l iubesc. „Gata, am ieșit din operație. Mă doare de mor, dar nu-mi pierd degetul. Totul e ok, a fost oribil”, sunt cuvintele tânărului de pe patul de spital.

Suferă de depresie

Anul trecut, David Pușcaș a mărturisit că suferă de depresie și trece printr-o situație foarte grea. De-a lungul anilor, David și celebra cântăreață Luminița Anghel au trecut prin situații delicate, iar artista a decid să rupă legătură cu băiatul pe care l-a înfiat. „Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca o legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia”, a spus David Pușcaș, într-un vlog.

Prima reacție a Luminiței Anghel

După ce a aflat că fiul său a ieșit din operație, Luminița Anghela a avut o primă reacție pe contul de socializare. Artista a postat un citat ce pare motivațional: „Ceea ce este destinat pentru tine se va simți întotdeauna natural, calm și clar, nu forțat, haotic sau confuz”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre