Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul cel mare al lui David Beckham, cea mai recentă mișcare în carieră. Inspirat de tatăl său și bunica

Fiul cel mare al lui David Beckham, cea mai recentă mișcare în carieră. Inspirat de tatăl său și bunica
Fiul lui David și al Victoriei Beckham, Brooklyn, a deschis un restaurant pop-up în care vinde o selecție a mâncărurilor sale preferate, inclusiv o trimitere dulce la un membru iubit al familiei Beckham.

Fiul cel mare al lui David și Victoria Beckham, Brooklyn, este pregătit să facă o adevărată furtună în bucătărie, în timp ce se lansează în cea mai recentă aventură a sa. Tânărul de 24 de ani a lansat un restaurant pop-up disponibil exclusiv pe Uber Eats.

S-a inspirat din mâncarea bunicii

Aceasta este cea mai recentă etapă din călătoria sa spre a deveni un bucătar celebru, după ce a încercat numeroase locuri de muncă și s-a mutat din casa familiei sale din Notting Hill în Statele Unite după ce s-a căsătorit cu moștenitoarea miliardară Nicola Peltz. Soția Nicola, în vârstă de 29 de ani, este o actriță de succes, iar Brooklyn a pășit în lumea culinară după ce a fost fotbalist, barman și fotograf.

El va crea un meniu cu mâncărurile sale preferate din întreaga lume, dar se spune că rețetele au fost inspirate din educația sa, precum și din celebrul fel de mâncare al bunicii sale.

Meniul include sandvișul celebru al bunicii sale

Selecția include cinci feluri de mâncare diferite, cu prețuri începând de la 10 lire sterline, printre care sandvișul English Breakfast al bunicii sale Peggy și un Chicken Tikka Masala.

Fiul cel mare al lui David Beckham se face bucătar

Clienții vor putea, de asemenea, să încerce un Wagyu Bolognese gătit lent timp de 12 ore, găluște cu porc, creveți și conopidă Buffalo cu sosul top-secret al Brooklyn’s Sizzling.

Utilizatorii exclusivi ai Uber One vor putea avea acces la preparatele sale mai devreme, pe 25 ianuarie și 26 ianuarie, înainte ca acestea să devină disponibile pentru restul aplicației. Brooklyn s-a întors la rădăcinile sale, deoarece restaurantul va avea sediul în estul Londrei.

„Petrecerea timpului în bucătărie este cu siguranță un lucru care ne leagă pe mine și pe tatăl meu”

„Întotdeauna mi-a plăcut să încerc diferite mâncăruri, bucătării și culturi, dar aceasta a fost una dintre primele mele amintiri în care am iubit să gătesc. Petrecerea timpului în bucătărie este cu siguranță un lucru care ne leagă pe mine și pe tatăl meu… chiar dacă eu cred că eu îmi fac mai bine sandvișul English Breakfast, el face unul destul de bun!”, a mărturisit fiul lui Beckham.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre