Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Adrian Năstase, umilit în public de un chelner

Fiul lui Adrian Năstase, umilit în public de un chelner
Sunt multe situații în care banii nu pot rezolva chiar orice problemă. A învățat această lecție de viață pe pielea lui, aseară, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase. Mihnea Năstase a fost pur și simplu umilit. Iar asta s-a întâmplat în văzul lumii, în public.

Mihnea Năstase și soția lui, Corina Corolevschi, au avut parte de un ghinion de toată frumusețea când au vrut să petreacă o seară relaxantă la un restaurant de fițe din București. Cuplul Năstase și o bună prietenă a lor și-au dat întâlnire într-una dintre cele mai exclusiviste zone din București, însă restricțiile impuse pentru a ține pandemia sub control le-au dat planurile peste cap.

Astfel, Mihnea, Corina și prietena lor au fost „goniți” din restaurant pentru că nu aveau rezervare, scrie Evenimentul Zilei. În contextul noilor restricții impuse pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus, restaurantele funcționează la o capacitate de numai 30%, fapt care face necesară rezervarea unui loc în prealabil. Având în vedere că cei trei nu și-au făcut rezervare, iar localul era deja ocupat la capacitatea maxim admisă, au fost nevoiți să plece și să găsească un alt loc în care să poată lua masa, anunță Spynews.

Mihnea Năstase și-a dat demisia din Guvern

Mihnea-Daniel Năstase, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, a fost numit în funcția de consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice, Mihai Fifor, potrivit unei decizii a prim-ministrului Viorica Dăncilă publicată în luna iulie 2019, în Monitorul Oficial.

După ce anul trecut, în luna octombrie, Guvernul Dăncilă a picat, odraslele celor din PSD au început să își dea demisia din funcțiile deținute prin numirile fostului premier Viorica Dăncilă. La fel a făcut și Mihnea Năstase. Fiul fostului premier a demisionat din funcția de consilier onorific, la doar câteva zile după ce Ludovic Orban a fost învestit în funcția de premier.

Mihnea Năstase și Corina Corolevschi au lucrat în Parlamentul European

Mihnea Năstase a lucrat ca asistent în cabinetul fostului europarlamentar PSD Cătălin Ivan, apoi a fost consilier politic în cadrul delegației socialiste din parlamentul European. Nici iubita lui nu a fost lăsată pe „bară”. Corina Corolevschi, fostă campioană balcanică şi naţională la atletism, a lucrat și ea ca asistent în Parlamentul European, la biroul fostului europarlamentar brașovean Răzvan Popa.

Sursa foto: Facebook

Bianca Drăgușanu amenință iar cu dezvăluiri despre bătăile și umilințele încasate. Două motive pentru care o face!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre