Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Dani Oțil a avut prima ieșire la piscină. Gabriela s-a lăudat tuturor cu băiatul ei

Fiul lui Dani Oțil a avut prima ieșire la piscină. Gabriela s-a lăudat tuturor cu băiatul ei
De când au devenit părinți, Dani și Gabriela Oțil nu-și mai încap în piele de fericire. Iar mămica face orice pentru binele copilului ei.

Recent, Gabriela Oțil le-a adus un zâmbet pe buze fanilor, după ce a făcut o postare cu micuțul Tiago, într-o altfel de ipostază.

Fiul lui Dani Oțil a avut prima ieșire la piscină. Gabriela s-a lăudat tuturor cu băiatul ei

Micuțul Tiago, fiul lui Danil Oțil, s-a bucurat recent de momente inedite. Mama l-a dus la piscină iar micuțul, deși nu are decât 10 luni, a fost dat unui instructor, care îl învață să înoate. Băiatul a fost extrem de încântat, ba chiar a început să râdă atunci când a fost pus pe o plută, spre marea bucurie a celor prezenți. Gabriela n-a putut să reziste și a făcut un filmuleț pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

 

Val de critici după roast-ul Gabrielei de la iUmor

În urma roast-ului pe care l-a făcut la emisiunea IUmor, când soțul său a făcut parte din juriu, Gabriela Oțil a primit un adevărat val de critici. În acel moment, toată lumea a rămas șocată pentru că fotomodelul nu a ezitat să nu aibă o replică răutăcioasă la adresa Mihaela Rădulescu.

„Puțină lume știe că el este foarte romantic. M-a cerut în căsătorie în Columbia, pe o plajă superbă, unde eram doar noi doi, asta pentru că nu mulți oameni îl suportă. Nu știu de ce a acceptat să vină lângă voi în juriu la >. Fiți convinși că el vă place foarte tare, deși nu v-am văzut pe lista de invitați la nuntă.

Primul invitat pe listă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani – scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco – Soacra-mea am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii.”, au fost cuvintele Gabrielei. Dani Oțil însă a declarat că a rămas impresionat de discursul soției sale și a mărturisit că nu s-a uitat pe text înainte ca ea să apară în platou.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre