Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Florin Călinescu a compus și lansat două piese originale. „Mă bucur acum să-mi iau revanșa”

Fiul lui Florin Călinescu a compus și lansat două piese originale. „Mă bucur acum să-mi iau revanșa”
Petru Călinescu, fiul celebrului Florin Călinescu, e acum pe val. După ce s-a concentrat pe cariera de actor și cântăreț, „și-a luat revanșa”, cu ultima colaborare cinematografică.

A studiat „actoria de musical la una dintre cele mai bune școli din lume” și acum pune totul în practică în România. Petru, fiul lui Florin Călinescu a compus și lansat două piese originale chiar în filmul „Ca fetele”, care a avut a avut avanpremiera de gală pe 4 septembrie, la Cineplexx Băneasa Shopping City.

„O adevărată bucurie să compun două piese originale pentru bijuteria de film a doamnei regizor Camelia Popa”

Fiul lui Florin Călinescu,, alături de câteva dintre vedetele care joacă în filmul „Ca fetele”

Este prima colaborare a lui Petru Călinescu de acest, o experiență care i-a plăcut foarte mult și „abia aștept să o repet”. Piesele compuse de cântărețul, actorul și compozitorul Petru Călinescu în vârstă de 38 de ani sunt „Mai sus”, melodie inclusă și pe genericul de final.

Și „Eu și muzica”, care „face parte dintr-un moment surpriză al filmului, în interpretarea personajului jucat de Emil Rengle”. O altă premieră este reprezentată de coloana sonoră a filmului, care aparține lui Vlad Isac.

Piesele au fost lucrate înainte de producția peliculei

„O adevărată bucurie să compun două piese originale pentru bijuteria de film a doamnei regizor Camelia Popa, alături de bunul meu amic, talentatul compozitor Vlad Isac”, a mărturisit fiul lui Florin Călinescu.

Acesta a declarat pentru o publicație că cele două piese au fost lucrate înainte de producția peliculei, „fiindcă era nevoie ca ele să fie gata atunci când au început filmările”.

Primul român care a studiat și absolvit Institutul „The Liverpool Institute for Performind Arts”

Petru Călinescu, fiul lui Florin Călinescu

„Fiul celebrului actor Florin Călinescu, cu o carieră îndelungată în mai multe proiecte de anvergură, este și primul român care a studiat și a absolvit Institutul „The Liverpool Institute for Performing Arts”, fondat de Sir Paul McCartney, în Marea Britanie”, se arată în comunicatul oficial.

Tânărul spune că în ceea ce privește „actoria de film”, este un domeniu în care nu a activat deocamdată, dar „îmi doresc extrem de mult să pot face și acest pas cât de curând”. „Mă cunosc cu Vlad încă din perioada pandemiei, pe când am locuit câțiva ani la Brașov, orașul natal al lui Vlad”, a mai spus Petru Călinescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre