Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf spune adevărul. În ce relație e acum cu fiul Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf spune adevărul. În ce relație e acum cu fiul Anamariei Prodan
Laurențiu Reghecampf își ține copiii cât mai departe de ochii curioșilor. Nu demult, a povestit însă despre moștenitori, mărturisind și în ce relații se află cu Bebeto, băiatul rezultat din căsnicia cu Anamaria Prodan.

Corina Caciuc pare că l-a făcut bărbat responsabil pe Laurențiu Reghecampf. Are liniște în casă, are grijă de cei doi copii veniți pe lume din iubirea lor, dar spune că își dorește ca aceștia să aibă o copilărie normală.

„Avem și o doamnă în casă care ne ajută, plus părinții ei”

Reghecampf, cel mai fericit tătic, alături de copiii dăruiți de Corina Caciuc

Antrenorul pare că și-a găsit liniștea de când în viața lui a intrat Corina Caciuc. Chiar dacă perioada e grea, pentru că băieții sunt mici, Laurențiu Reghecampf nu se plânge și e un tată cu normă întreagă.

După perioada cu Liam „de dinți, colici, dințișori, nopți nedormite, nervi stres”, a luat-o de la capăt cu Landon. Micuțul a venit pe lume în Arabia Saudită și a fost destul de dificil să îl aducă în România. Reghecampf spune că „mă preocupă foarte mult, mai ales Liam, pentru că e mai mare și îmi este mai ușor”.

Cele mai grele au fost nopțile, când Reghe și Corina au trecut prim multe „momente de colici, de plâns, de nedormit”. În timpul zilei însă lucrurile sunt mai ușoare pentru că „avem și o doamnă în casă care ne ajută, plus părinții ei”.

Reghecampf vrea ca micuții să învețe la o grădiniță de stat

Luca Reghecampf și-a dus la altar aleasa inimii. Alături de cei mai simpatici nași

Chiar dacă mai e timp până vor începe școala, antrenorul spune că a avut „experiență cu școlile private”, de care nu e „așa de încântat”.

Își dorește ca băieții să fie ținuți „cât mai departe de presă, să crească liberi”, și „dacă se poate să meargă la o grădiniță de stat care este bună, la o școală de stat, să aibă parte de o copilărie normală, să ducă o viață normală”.

„Îl ținem foarte mult în curte, cu roaba, cu nisipul”

Năzdrăvanul Liam, s-a destăinuit Reghecampf, este învățat să stea să stea cât mai mult în aer liber, să se joace și are voie să privească desene animate doar când mănâncă.

„În restul zilei, nu are parte de tabletă și de telefon, îl ținem departe, îl ținem foarte mult în curte, cu roaba, cu nisipul. Se uită 5 minute la desene, de două ori pe zi”, a spus antrenorul în podcast-ul lui Ameri Nasrin.

Cât privește relația dintre Reghecampf și Corina Caciuc, cei doi se înțeleg din priviri și discută deschis indiferent ce probleme ar întâmpina.

„Relația cu Bebe nu este încă sută la sută ok”

Bebeto, alături de fratele său Luca și Laurențiu Reghecampf

Divorțul de Anamaria Prodan l-a afectat foarte mult pe fiul lor, Bebeto, care a recunoscut la un moment dat că îi este foarte dor de tatăl său, dar a înțeles situația.

Reghecampf nu-și face probleme și susține că în timp, relația cu băiatul său „va intra pe un drum normal”. „Sunt sigur că el va crește, va înțelege lucrurile și vom avea la un moment dat o discuție amândoi fără să fie controlată de nimeni”, a mărturisit antrenorul.

„Nu există să ne întâlnim undeva și să nu vină la mine, să mă ia în brațe”

Luca, cel mai mare dintre băieții lui Reghecampf s-a căsătorit recent cu aleasa inimii sale, Asiana Peng, spre bucuria antrenorului. Tată și fiu se înțeleg foarte bine, iar Laurențiu s-a numărat printre primele persoane care l-au felicitat.

„Luca stă foarte aproape de mine, a terminat facultatea acum… (…) Avem o relație foarte bună, nu există să ne întâlnim undeva și să nu vină la mine, să mă ia în brațe și să-mi spună tata, te iubesc”, mai spune antrenorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre