Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Nicolas Cage, arestat pentru atac cu armă mortală. Identitatea victimei e una șocantă

Fiul lui Nicolas Cage, arestat pentru atac cu armă mortală. Identitatea victimei e una șocantă
Fiul lui Nicolas Cage, Weston Coppola Cage, a fost arestat miercuri pentru atac cu o armă mortală. Identitatea victimei este una care a șocat pe toată lumea.

Fiul lui Nicolas Cage a fost arestat miercuri, 10 iulie, fiind acuzat de atac cu o armă mortală. Weston Coppola Cage, în vârstă de 33 de ani, este fiul lui Cage și al actriței Christina Fulton. Cei doi au format un cuplu între 1988 și 1991. 

Conform înregistrărilor Biroului Șerifului din Comitatul Los Angeles, Weston a fost reținut de poliție la ora locală 7 a.m. și înregistrat la secție la 7:57 a.m.

Incidentul a avut loc în luna aprilie 

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat miercuri că fiul lui Cage a fost arestat din cauza unui incident care a avut loc în aprilie. Nu este clar de ce a durat câteva săptămâni pentru a-l aresta.

Weston alături de mama sa, actrița Christina Fulton
Foto: PageSix

Se pare că victima lui Weston a fost nimeni alta decât Christina Fulton, mama sa, în vârstă de 57 de ani. Incidentul ar fi venit pe fondul unei crize de sănătate mintală suferită de fiul lui Nicolas Cage. 

Actrița Christina Fulton, surprinsă cu ochiul vânăt 

Actrița din „The Doors”, în vârstă de 57 de ani, a fost fotografiată la acel moment, în luna aprilie, lângă un parcometru în Los Angeles, având un ochi vânăt și lovituri pe toată fața.

Christina Fulton a fost surprinsă cu un ochi vânăt, la momentul respectiv

Surse au declarat anterior pentru TMZ că LAPD era în căutarea lui Weston după ce acesta se implicase într-o altercație fizică cu mama sa, în urma unei dispute verbale.

Ce spune actrița

În urma incidentului, Fulton a explicat ce s-a întâmplat. 

„Duminică, 28 aprilie, am fost contactată de câțiva dintre cei mai buni prieteni ai lui Weston pentru ajutor, deoarece acesta trecea printr-o criză de sănătate mintală,” a declarat ea.

Fiul lui Nicolas Cage a fugit de poliție, după ce și-a atacat mama
Foto: PageSix

„La sosirea mea, am fost întâmpinată de fiul meu, care era clar într-o stare de criză de sănătate mintală, ceea ce a devenit o experiență îngrozitoare. Mi-am susținut întotdeauna fiul în lupta lui cu problemele de sănătate mintală. Fac tot posibilul pentru a-i oferi sprijinul continuu de care are nevoie”, a spus Christina Fulton la momentul respectiv. 

Fiul lui Nicolas Cage a fugit înainte de a veni poliția

Se pare că Fulton încerca să-l consoleze pe fiul ei în timpul unei căderi nervoase, înainte ca acesta să se întoarcă împotriva ei.

Weston, care este luptător de arte marțiale mixte, a fugit apoi din casa mamei sale înainte ca polițiștii să ajungă la fața locului, scrie presa de peste Ocean. 

Familia știa că Weston va fi arestat

O sursă din familie a declarat miercuri că ei „știau” că arestarea lui Weston va avea loc, dar „evident, este un șoc foarte mare.” Nu se cunosc încă detalii vizavi de arma mortală folosită de Weston împotriva mamei sale.  

Conform surselor, familia lui Weston Cage știa că acesta va fi arestat
Foto: PageSix

Forțele de ordine au confirmat că Weston nu mai este în custodie începând de miercuri după-amiază.

Nicolas Cage a plătit cauțiunea de 150.000 de dolari

Cauțiunea lui Weston a fost de 150.000 de dolari, dar a fost eliberat pe baza unei garanții. Nicolas Cage a făcut plata, au transmis surse.

„Clienta mea a cooperat pe deplin cu investigația și susține orice decizie luată de forțele de ordine după ce au examinat independent dovezile și faptele. Aceasta este o chestiune penală, iar clienta mea este pur și simplu o victimă și un martor”, a declarat unul dintre avocații actriței Christina Fulton. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre